Rosmarin, kara biber, balzamik sirke, tuz, soğan koydum içine sadece

Rosmarin, kara biber, balzamik sirke, tuz, soğan koydum içine sadece
Cevap
9Cevap
afiyet olsun
Teşekkürler
Ellerine sağlık afiyet olsun etten nefret ediyorum ben midem bulanıyor hamilelikten 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Umarım 🙂🙂
güzel görünmüyor ama bana göre🤐afiyet olsun
Gelirler şimdi linçe, afiyet olsun 😂
Bu tip paylasimlar icin kiclemek veya laf anlatmak yerine saf ustten sikayet ediyorsunuz bitiyor. Ayrica domuz eti avrupada ucuz et sinifinda, sirf islami dusmanlik yapicam diye yedigin et tavuktan kalitesiz sartlarda elde ediliyor.
Miktari fazla = kalitesiz, bayağı, ucuz
😆
Kanka domuz eti ne kadar pis bir et sen biliyormusun? Araştır istersen yediğinide kusacaksın
Sen araştır bi. Bi ara bende yemek istuyordum ama videoları görünce direk vazgeçtim
Haram olduğu için iğrenç görünüyor
Kâfirler bilmez
Pek iştah açıcı görünmüyor
Midem bulandı Allah ıslah etsin
@Kizlarsoruyorr
Severim
İğrenç
Midem kalktı
Hayır, et severim ama bu görüntü hoş değil ben dana ve koyun eti tercih ediyorum zevk meselesi afiyet olsun
Bildiğim kadarıyla domuz eti çok yağlı bir et ve ben yağlı etlerden hoşlanmam bu dana ve koyunda da geçerli
Sevmem
Kotu
Kötü
Rezalet
Deve demiş ki nerem doğru ki. Başını sen biliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lezzet olarak şölen yaratacak bir tabak olmuş gibi görünüyor ama sunum konusunda ufak bir dokunuşla harikalar yaratabilirsin. Tabakta biraz renk eksik, yanına taze bir roka-salata karışımı ya da renkli bir garnitür eklemek hem görselliği hem de lezzeti uçurabilir! 🌱✨
Baharat seçimin ve balzamik sirke dokunuşu da efsane olmuş gibi. Umuyorum tadı görüntüsü kadar iyidir! Tarifi geliştirdikçe farklı aromalarla oynayıp her seferinde bir üst seviyeye çıkartabilirsin. 👌 Güzel yemekler olsun! 😋