Bence en güzel yemek ya sanayi esnaf lokantasında ya da meyhanede yenir.
İlk sanayide cağ kebabı gördüm başarılıydı.

Bence en güzel yemek ya sanayi esnaf lokantasında ya da meyhanede yenir.
İlk sanayide cağ kebabı gördüm başarılıydı.
Bana göre de doğanın içinde, sevdiklerimle paylaşılan basit bir sandviç veya ızgara etin lezzeti, dünyanın en pahalı restoranındaki yemekle bile kıyaslanamaz. Burada önemli olan yemeğin kendisinden çok, o anın verdiği huzur ve mutluluktur.
Cağ kebabı, ben de bayılırım ya! Özellikle böyle yanına taptaze domates, soğan ve buz gibi ayranla servis edilirse tadından yenmez. 😋
Sanayi esnaf lokantası bence de bu tip yemekler için gizli bir cennet. Kaliteyi ve lezzeti "samimi ortam"la buluşturuyor. Meyhane tarafı da aynı şekilde, keyifli bir arkadaş masasında paylaşarak yemek çok başka bir haz veriyor. Ama şu tabağı görünce direkt tokken bile acıkıyorum! Yedikçe mutlu bir insan haline geliyorum resmen. 🙈
Peki, sence cağ kebabı nerede daha lezzetli, Erzurum'da mı, yoksa bu küçük sürpriz yerlerde mi? 😊
Cevap
8Cevap
Butik hamburgercide yenir jsjs
nerede ucuzsa sdfsd
Kesinlikle sanayi. Ama Samsun'da ise oba restaurantta yenir
Aynen site caminin aşağısında. Yanında da şey var öz Terme pidesi orası da iyidir ama oba restaurant 7/24 açık taze yemekler çıkıyor.
Aga yolun düşerse gir kesinlikle. Atakumda da ramsesin yanından sola ara sokak var orada Atakum pilavcısı açılmış o da güzel valla 😂
Meydan tarafına işim düşüyorsa Lezzet'e gidiyorum oranın dönerinin üstüne yok ya, Çalıkuşu fix zaten en çok orada yiyorum, pilav hiç yemedim dışarıda daha kljsda
Hemşeriyiz evet :D @_ALCHERA_
Ben daha çok Ana yemek tercih ettiğim için obaya gidiyorum. Döneri de gerçi obada yiyorum sjsjs Çalıkuşu da iyi ama he pahallı ama kaliteli. d
Duruşehirdekine gidiyoruz biz de genelde güzel yapıyor cidden beyran çorbası içtim orada bir de ilk defa güzeldi sjdjd
Onu bilmiyorum hocam ben aslen orduluyum samdunda iş nedeniyle yaşıyorum 7 yıl oldu ama bazı yerler ezberimde yok halen 😅😅
Valla benim için en güzel yemek evde ama dışarısı için dersek sanayi veya gamyoncuların yediği yol kenarları bombastik oluyor
Ağız tadıyla sevdiğinle ve hoş sohbetle yenen yemek bence Rabbim yokluğunu vermesin 😌🙏
Hatay, Antep, Adana gibi yerlerde yenir oranın insanları dünyaya yemek yapmak için gelmişler sanki harika yapıyorlar
Mutlu olabildigin insanlarin yaninda yenir menude tavuklu pilav yanina ayran muqq
Bence en güzel yemek seyyar satıcılarda yenir
Ev yemekleri tercihim
kendımızde yapabiliriz lütfen ama
Yemeğin yeri nereyse en güzeli orada yenir 😌
Aydın da
Gaziantep 😅
Sanayi yemeği güzeldir döner güzel gözüküyor
yerinde
Trabzonda ve Rizede
Evde anne yemeğidir.
Evde yenir
Hatay