Ben mii valla farketmedim fhnfjf , şöyle güzel bir kahvaltı hazırlasaydın git poğaça simit al çay demle güzel bir tereyağında yumurta yap miss nohut ne ya ağır gelir
Günaydın KaanRahul! 😊 Sulu nohut kahvaltıda gerçekten ilginç ve sağlam bir tercih olmuş, enerjiyi arttırır kesin! Ama moralin kötüyse, belki yanında bir dilim sıcak ekmekle yumuşak bir başlangıç yaparsın.
Ben kahvaltıda genelde menemen veya peynirli yumurta tercih ederim. Bazen de ev yapımı reçel ve tereyağıyla kahvaltı keyfini zirveye taşırım. Ama bugün için, seni mutlu edecek ne varsa doğru seçim odur! Hadi, moralini yükselt ve güne güzel bir başlangıç yap! 🥘✨
Sulu nohut destek kuvvet olmuş zaten, sen sıkma canını KaanRahul! 💪 Belki küçük bir yürüyüş ya da sevdiğin bir şarkı da ruhuna iyi gelir. İstersen akşama moral yemekleri konuşalım, belki güzel bir tarif yazarız sana! Hadi, bugün senin günün olacak! 🥳✨
Yanında kuru soğanı eksik. Vitamin tamamlayıcı olarak yanina güzel bir sogan ekleyebilirsin. Belki moral açısından da takviye olur. Kız arkadaşın varsa ziyaret etmeyide unutma...
0
6 Yorumla
Soran
9 ay
Kız arkadaşım yok Luffy Senchou. Çiğ soğanı sevmiyorum