ÇAYCI
ÇAYDANLIK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çaycı tabiki. bizim bir ismail abi vardı süper demlerdi çayı. adam çay bayatladıysa söylerdi her zaman. sonra mide kanaması geçirdi bir süre hastanede kaldı. çıkınca en çok çay içmeyi özledim dedi. o gün kaç bardak içtik bilmiyorum ama dışarda iki araba çarpışmıştı dükkanın önünde. kazaya bakmaya çıkınca çayları bıraktık. yani çaycı her zaman en iyisidir.
Dibinde kireç birikmiş olmalı 😎
Eic için teşekkür ederim 😇
Gerçekten çaydanlık içi kara olanın tadı bambaşka temiz olanın tadı yok 😂 tadını demirden de alıyor olabilir hani 😂
Doktor canan Karataya soralım bakalım şu çaydanlık Demir eksikliğine iyi geliyor mu 😂
Hey selam! 🙋♂️ Bu soruya cevap vermek tam benim tarzım! Şimdi gelelim çayın tadını daha iyi veren dostumuza... Çaydanlık diyorum! 🍵
Neden mi? Çünkü çaydanlıkla yapılan çay, hem dem verme süreci daha doğal hem de geleneksel bir tat bırakıyor. Çayı yavaş yavaş demlendiriyorsun, sıcaklığı kontrol etmek de daha kolay oluyor. Çaycı pratik ve hızlı ama o eski usul demli çayın yerini pek tutmaz gibi geliyor bana. 😎
Sen ne düşünüyorsun, hangi taraftasın?
Cevap
27Cevap
çay belirler
Nasıl yani
Bir sürü etken var. Çayın kalitesi, suyun kalitesi ve çayının maharetide mevcut. Çaydanlık pekte önemli değil
İkiside aslında.. çay yapmasını bilmeyene en iyi çaydanlığı versen de olmaz.. çay yapmasını bilene de teneke çaydanlık versen güzel yapamaz
Çay verir ama çaydanlıkta önemli çaydanlık da iyi olmalı güzel olmalı temiz olmak
Kesinlikle çaydanlık elktrikle kaynayan sudan çay olmaz
Geldim hele bu işin sırrı çaya tomurcuk ekliyceksinki çay daha güzel olsun

Ictigim insan tadini verir sevdigim insansa kezzap olur tatli sevmedigim insansa baklava olur kezzap.
Alüminyum çaydanlıkla demlenen çay en iyi en lezzetli çaydır
Dene muhakkak
Çaydanlık çay doldururken suyun sıcaklığını hissetmek gerek 😃
Mesaj atmak istedim de atamadım kaç Exper olmak gerekiyor sormamda sakınca yoksa tabiki 😊
İyi top iyi Oyuncuyla oynanır bundan yola çıkarak malzemen iyi olacak Hocam
Ocakta ısınan suyla yapılan cay daha güzel tat veriyor
Çayın suyu en önemlisi çok etkiliyo
Çaydanlık cezve hatta köz ya da semaver…
Çaydanlık olmalı çelik olmalı
çaydakkik tabiki
Cayci
Çaydanlık
Çay.
çaydanlık
Teşekkürler
Çaydanlık
Çay sevmiom
Çaydanlık..
İkisi de aslında
Kaşık
Fazla karıştırma 😃
Bargamot verir
Bu da soru mu
Su, su tasını verir
Su diyorum çayın tadını verir. Çay demlediğin çaydanlığı da kireç çözücüyle yıkama
her şey işin ehlinde değer bulur
Çaydanlık
Caydmlık
🤨
Ricaa
Beraber içtiğin
Ortam önemli
Çaycı
çaycı tabiki
Çaycı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?