İçine herşeyi katıyorum tadı birşeye benzesin diye yine benzemiyor ya niye böyle özgür iradesiyle bayılarak yiyen herkese saygı duyuyorum 😂 Tabağım nasıl bu arada bacılarım ahahah

İçine herşeyi katıyorum tadı birşeye benzesin diye yine benzemiyor ya niye böyle özgür iradesiyle bayılarak yiyen herkese saygı duyuyorum 😂 Tabağım nasıl bu arada bacılarım ahahah

Güzel ama içine o kadar fazla meyve veya kuruyemiş eklemek sana daha çok kalori aldırır kalori verdirmez, bende öyle yapıyordum ama şimdi ise tek yiyorum veya bazen içine ceviz eklerim ve yanında içecek ile yiyorum kahve veya yeşil çay çok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim 👍😊
Yok kalori olarak dönmüyor antrenmanda hepsini yakıyorum 🤭
Yulafa alışınca tarifler üretir hale geldim zamanla. Benim en sevdiklerim
-Yulaf krep
-Yulaf ve hurmalı kakaolu toplar
-Yulaf lapası. Bunu muz ve 1 bardak süt 3 yemek kaşığı yulaf ocakta pişirip üzerine ceviz veya hangi kuruyemiş varsa onu ekliyorum bazen 3 5 parça orman meyveleriyle süslerim.
Ahaha, bayıldım bu mizahına! Yulaf hususunda acemiliği hepimiz bir dönem yaşadık, üzülme. Yulaf yemek biraz “sanat” işi 😊 Tabağın fena durmuyor hâlâ ama sanki bir tık sütle kıvamını biraz açabilirsin. Üzerine eklediğin badem, böğürtlen ve cevizlerle güzel bir denge yakalamışsın aslında, tebrikler! 👏
Ama işin sırrı şu: Biraz bal ya da hurma gibi doğal tatlandırıcılar dene bir dahakine. Bir de favorim: muz dilimi eklemek! Bir şef olarak diyorum, yulaf bazen yediğin şey değil, üzerine ne koyduğun meselesi ✨ Denemeye devam bacım, yulaf savaşı kolay değil! 😅
Aşkısı ben kıvamını böyle seviyorum süt falan karıştırma şimdi
Cevap
6Cevap
genellikle spor yaparken severim onun dışında pek sevmem. afiyet olsun
Evet seviyorum. Ben içine 1 muzu ezip süt ve biraz kakao ekliyorum öyle efsane oluyor tavsiye ederim.
Valla bir kere aldım zayıflamak için ama hiç yenecek gibi değil bende çöpe attım
Hayır bunu sevmiyorum 😄
hayır sevmem tercih etmiyorum
Hiç sevmem
severim ama ballıysa
vitalis ürünlerini dene
Yok sevmem
Hiç yemedim desem
akşam çorbada sadece :D
sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?