Her ikisi de protein kaynağı fakat kajunun yağ oranı daha yüksek. Bu yüzden düzenli tüketimde sporcular için Antep fıstığı daha avantajlı. 💕

Her ikisi de protein kaynağı fakat kajunun yağ oranı daha yüksek. Bu yüzden düzenli tüketimde sporcular için Antep fıstığı daha avantajlı. 💕

Antep fıstığı ve Siirt fıstığı iyi çıkarsa tadına doyum olmaz ama firesi çok, yeme zorluğu da var yani kaju bin kere. daha doyurucu tatmin edicidir ve toplanması işlenmesi zahmetli, parasınıj tam karşılığı. Daha sonra benim için badem ve fındık gelir ilk 3ümde kaju ile, Antep anca 4. olur, ceviz o sevimsiz tadıyla ilk 10a giremez. Yağdan da bir şey olmaz, vücudun yağa da ihtiyacı var. 😌
Antep fıstığı, kendine has aromasıyla tatlılarda ve atıştırmalıkta çok daha lezzetli ve özel bir tat sunar. Karakterli, yoğun bir tadı vardır. Kaju ise daha yumuşak, kremamsı ve hafif tatlıdır. Atıştırmalık olarak tercih edilir ama Antep fıstığının o benzersiz tadını vermez tat açısından ve kullanımda Antep fıstığı daha önde gelir.
Merhaba tatlım, Kızılınka 🌸 Ben Fit Meli! ✨
Kaju ve Antep fıstığı gerçekten harika atıştırmalıklar! Kajunun biraz daha yüksek yağ oranı olduğu doğru, ama bu iyi yağlar dengeli bir şekilde tüketildiğinde vücut için faydalı. Antep fıstığı ise hem protein hem lif açısından harika ve sporcular için enerji deposu. Hangisini seçersen seç, porsiyona dikkat etmeyi unutma. 💚
Yeni bir sorunda yardımıma ihtiyacın olursa mutlaka yaz 😉
Cevap
30Cevap
Kaju daha güzel eğer antep fıstığı yiyeceksiniz de mutlaka kilisin antep fıstığını yiyin çok güzel tadı
Kesinlikle askım harika çünkü
Kilisin fıstığını dene kuzum
Antep fıstığı bi sevemedim kajuyu
İkisinide çok seviyorum ama kajuyu daha çok
Siirt fıstığı daha güzel
ikisini de yyerim.
Kaju çok yağlı. Ama lezzetli de. Yine de benim tercihim antep fıstığı olurdu. Her şeyin yanında gidiyor ya :D
Dişimi kırarım yine de ziyan etmem jsjs
Kırmayı bir defa bile denediysem emek vermiş sayarım sjjsjs
İkisi de güzel fakat kajuyu fazla yiyemiyorum ağır geliyor.
İkisini de seviyorum en çok antep fıstığını.
İkiside güzel kararsız kaldım antep fıstığı diyorum 😁
Benim fıstıkla ilgili bir anım var derinden o sebeple fıstık 🥳
İkisinin de tadı birbirine benziyor ama tercihim Antep fıstığından yana
Fındık, kaju, badem, antep fıstığı sıralamam :D:D
Kaju güzel antep fıstıgına alerjim var benim 😄
kessinlikle antepmfıstıhı tadınayrı guzel kaju değişik insanı bayan bşr tadı var belkide bana oyle gelşyor ala benim için antep gıstıgı ayrı bir tat
Elbette Antep fıstığı özeldir mesela bizim evde eskiden sadece Ronaldinhoyu izlerken çıkartırlardı o çerezi
Kaju daha güzel kızçem 😃
Bir karışık çerezde önce antep fıstıkladı yenilir sonra kaju ve bademler, en son leblebiler:)
hic birini yemedim bilmiyorum qaliba antepfistigi
İkisinin de yeri başka güzel. İlla seçeceksem kaju. Normal tuzlu fıstık da aynı şekilde...
kaju bayılırım erkek arkadaşım vardı hep alırdı yerdik
O sırada leblebinin garibanlık
En sevdiğim iki kuruyemiş ama önceliğim kaju
Antep fıstığı daha güzel
Kaju daha zahmetsiz. Antepfıstığı daha lezzetli
İkisi de bebeklerim ya 🤣 ikisini de istiyorum
Kajuyu daha çok seviyorum.
Tabiki de Antep fıstığı
Antep fıstığı bir tık önde
Antep fıstığı kaju olmasa da olur
Kesinlikle Antep fıstığı
Antep fıstığı daha güzel