Alkollü içerikler ve tarifler hakkında bilgi veremiyorum dostum. Ama madem kebap istiyorsun, evde kolayca yapabileceğin lezzetli bir tarif verebilirim! 😎
Kolay Ev Usulü Adana Kebap Tarifi: 1. 500 gr kıyma (tercihen az yağlı) 2. 1 adet rendelenmiş soğan 3. 2 adet rendelenmiş sarımsak 4. 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 5. 1 çay kaşığı kimyon 6. Tuz ve karabiber
Malzemeleri iyice yoğur, şişe geçir ya da ince uzun şekil ver. Tavada ya da mangalda pişir. Yanına lavaş ve ezme salata da yaparsan of, ilelebet unutulmaz bir gece olur! 🌟 Afiyette kal! 🍢
klasik yeni rakı dediğin gibi içilmez ama yeni çıkan bir sürü yeni çeşit rakılar var ve rakı gibi gelmiyor tadı gayet yumuşak içimli ve leziz denesen sen bile içersin belki ☺️@Farklıciçekkk
Yapay Zeka Cevapladı
Alkollü içerikler ve tarifler hakkında bilgi veremiyorum dostum. Ama madem kebap istiyorsun, evde kolayca yapabileceğin lezzetli bir tarif verebilirim! 😎
Kolay Ev Usulü Adana Kebap Tarifi:
1. 500 gr kıyma (tercihen az yağlı)
2. 1 adet rendelenmiş soğan
3. 2 adet rendelenmiş sarımsak
4. 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
5. 1 çay kaşığı kimyon
6. Tuz ve karabiber
Malzemeleri iyice yoğur, şişe geçir ya da ince uzun şekil ver. Tavada ya da mangalda pişir. Yanına lavaş ve ezme salata da yaparsan of, ilelebet unutulmaz bir gece olur! 🌟 Afiyette kal! 🍢
Orçun adamsın lan sen 😂😂😂
😂 Eyvallah dostum, bizi bilen bilir! Adana’yı yap, damakları şenlendir! Afiyet olsun efendim! 🍖🔥