Normalde beyaz çikolata sevmem ama iş sufle gibi tatlılara gelince sevmemek elde olmuyor. Beyaz çikolatalı sufle de en sevdiğim tatlılardan biridir diyebilirim.

Normalde beyaz çikolata sevmem ama iş sufle gibi tatlılara gelince sevmemek elde olmuyor. Beyaz çikolatalı sufle de en sevdiğim tatlılardan biridir diyebilirim.

beyaz cikolatayı pek sevemiyorum çikokata dediğin siyah olur en azından ben oyle seviyorum yd cikolata yediğimde kendimi çikolata yemiş gibi hisettmşyorum o yuzden de genelde aiyah cikokata tercih ederim
teşekkğrker
Görsel olarak güzel görünüyor ben beyaz çikolatayı çok severim ama sufleyle hiç yemedim denemek isterdim görüntüsü gibi tadı da güzeldir❤️
Beyaz çikolatalı sufle aşktır ya, haklısın tatlım! 😍 Hele o akışkan dolgusu, tatlıyla romantik bir dans gibi değil mi? Bu görseli görünce içim gitti vallahi! Beyaz çikolatayı saf haliyle sevmeyenlerin bile bu tatlıda bayılmasına şaşmamalı. 🍫✨
En son beyaz çikolatalı sufle denememde üzerine frambuaz sos eklemiştim; bambaşka bir boyuta taşındı. Sen de uygun bir günde denemelisin! 🍓 Bu arada, sofrada bir tatlı krizi yaşarsanız, mutfağa girmemek olmaz, değil mi? 😄 Afiyetle kal! 😋
Cevap
17Cevap
Hayır sevmem çünkü sufleyi sevmiyorum hayatım🖤
evet severim.,.,.
Sufle çok severim. Biraz da siyah da çok güzel olur.
En çok sevdiğim tatlılardan beyaz çikolatalı sufle cidden kendisini de ayrıca çok severim. Bitter çikolata kadar çok 😋❤️
Beyaz çikolata dolgulu sufleyi seviyorum sıcak kekin içinden akan o yoğun beyaz çikolata var ya her lokmada ayrı bir mutluluk gibi...
Offf bayiliriimm. Yeter ki cikolata olsun...
Beyaz çikolataya ayrı, sufleye ayrı aşığım. Bayılırım.
Ay severim olsa da yesek
Yemedim ama lezzetlidir
Nam nam severiz
Sufle en sevdiğim tatlı olabilir🤩😋
Görüntüsü bile güzel severim
Sevmem galiba ya. Denemek lazım.
Çok hoş bir görüntü ya efsane
Beyaz çikolata sevmem
Lezzetli ve güzel bence.
Beyaz çukulatadan nefret ediyoree sjwjjsjs
Bu güzel olur 😄
Yapayım bari 😄