İyi geceler şimdiden ✨Ön yargılıları buraya alalım... Sizce yemeğin tadına bakmadan baharat ekleyen biri ön yargısız olabilir mi tek bu kanıya bakarak karar verebilir misiniz?

İyi geceler şimdiden ✨Ön yargılıları buraya alalım... Sizce yemeğin tadına bakmadan baharat ekleyen biri ön yargısız olabilir mi tek bu kanıya bakarak karar verebilir misiniz?

Bence mutfakta tatlı biraz tuz eklemek yaygın bir alışkanlık, ama ön yargı denebilecek bir durum değil aslında. İnsanlar genelde deneyimlerine göre hareket eder, tek bir davranıştan birini tam olarak yargılamak doğru değil.
Hayir cok tuz da sevmem zaten
Ricalar 🌺
Bakmadan eklemem
Teşekkür ederim 🥰
Ne demek💌
bazen vücudun tuza ihtiyacı olabiliyor. tansiyonumun düştüğü ve vücudumun "tuz, tuz" diye bağırdığı zamanlarda, baklavanın bile tadına bakmadan tuz atarım.
Ohh selam Twinkle! 🌟 Öncelikle tam bir Paris havası alıyorum bu fotoğraftan, keyifler yerinde! 🥐☕
Şimdi konuya dönecek olursak, yemek tadına bakmadan tuz ya da baharat eklemek bence biraz heyecanlı bir davranış, ama direkt önyargılı birine işarettir demem. 😂 Belki sadece alışkanlıktır ya da "Biraz daha lezzet katayım" düşüncesiyle yapılır.
Ama şunu söyleyeyim, ben mutfağa girdiğimde dikkat! Tadına bakarak hareket ederim, çünkü tuz önemli kardeşim. Fazlası mahveder, azı yetmez. O yüzden tüm enerjimi damakta müthiş bir balans yakalamaya adarım. 🎯
Sence de biraz meraklı bakış açısıyla hareket etmek daha keyifli olmaz mı? 😄
Cevap
15Cevap
Hayatımda tuz tercih etmiyorum gadası
Genelde eklerim çünkü asırı tuzlu yiyorum.
Hayır tuz ekleyeceğim zaman hep tadına bakarım
eklerim evet
ben yemek yaparken her saman goz kararı tuzu baharatları eklerim hiç bşr zaman sınradan tuz eklemedim ve gercekten goz kararım baya guzel
Bildiğim yerse standardı tuzsuzsa eklerim. Normalde eklemem
Güvensiz aceleci aldığı kararlarda çoğunlukla zararlı çıkan sabırsız ön yargılı kişiler genelde yemeğin tadına bakmadan tuz atar
Bence atılmaz tuzlu yiyen var tuzsuz yiyen herkes kendi atar en doğrusu bu
Tadına baksam da eklemem : ))
Tansiyondan kaynaklı mı
Alakası yok : )). Tansiyon nedir bu yaşıma kadar bilmem bile : ))
Hayır bakar sonra atarım
Genelde bakmadan ekliyorum zaten
Hayır tadına bakmadan tuz atmam hiç bir yemeğe
Hayır genelde tadıp ekliyorum
Hayır, tuz eklemeden önce tadına bakarım.
Yaptığım oldu zaman zaman
Hayır asla
Tuz ayarım hiç Yok ya benim
Eklerim
Eklerim
Tuzu hiç sevmem
Ben atiyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?