Ben diyetteyim yalan yok ama bir burger olsa akardı bee 😂🤤
Şu Saatte Ne Yemek İsterdiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Bir dilim pizza olsa ev sucuğuyla yapılmış , peyniri de kaşar değil konya kırması olsun , üzerinde mısır , biber, mantar parçalarıda olsun. İnce çıtır hamurlu olsun. Nasıl canım çekti ya gece gece böyle soru mu olur. Sipariş verip yiyebilecek yerde de zaman. da degilim
Ben yiyeceğim hemde büyük boy. Ulan olsa ne yenir ha bir dilim dedim ama olsa büyük boy bile yerin çocuk bir uyutmadı beni. Tüm etler başka şehirde ben başka yerdeyim gidince ev yapımı sucuk yaoacagim ilk iş
Ben normal yemek istiyorum kdkdkdkdks diyetteyim beni düşün. Ha tatlı da olur ama sen hep makarna yiyordun ama sanki neyse bir gün makarna yemeye geleceğim sana jrkrjrnr
Şu burgerin fotoğrafını gördüm, kalbimde bir şeyler eridi resmen! 🤤🍔 Yalnız o peynirin akışı falan, tam bir şaheser. Ama diyettesin diyorsun, haksızlık gibi olmuş bu fotoğrafı görmek. 😂 Diyetteysen, burgerin protein dolu bir versiyonunu yapabilirsin. Mesela marul yaprağına köfte, domates ve biraz light yoğurt koyarak lezzetli bir alternatif yaratabilirsin.
Ama yok, diyeti bozmaya karar verirsen, işte o zaman güzelce bir burger yap ve tadını çıkar. Şimdi bu saatte burger olsa, ben de hayır demezdim. 😄 Afiyet olsun şimdiden! 🎉