"Resim alinti" Kendimde yapmıştım benim yaptigim biraz dağıldığı için burada paylaşmak istemedim🤗💕

Evet çok severim hem görüntüsü hem lezzeti harikadır.❤️
Severim çok lezzetli oluyor
Ahhh kabak çiçeği dolması! 🌼✨ Bunu sevmeyeni dövüyorlar zannederdim.😊 Özellikle Ege mutfağında baştacı! O narin çiçekleri özenle temizleyip, içini güzelce doldurduğunda tadından yenmez. Hem görsel bir şölen hem de damak çatlatan bir lezzet.
Dağılmış olsa bile sen yapmışsın ya, o yeter! 🙌 Sıcak yaz günlerinde hafif bir zeytinyağlı yanında buz gibi bir cacıkla ne güzel gider! Ellerine sağlık, sen yapsan yine afiyetle yerim. 😋💚
Cevap
22Cevap
hiç yemedim.
hiç denemedim ama olsun keske kendinkileri atsaydın her zaman goruntu onemli degildir bazen tadı daha onemlidir ellerine saglık
Teşekkür ederim tadı güzeldi görüntüsü pek hoşuma gitmediği için burada paylaşmayı tercih etmedim
Bir kere denemiştim güzel tadı vardı lezzetliydi gerçekten...
ekşisi bol olunca çok güzel oluyor bende çok severim
Kıbrıs yemeği geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam, arazide bol bol çiçeği var ama hiç yemedim.
burada da çok var çiçeğinden salata da yapılır hatta
Çentme denilen yemeğini yapıyorlar, çiçekten yani çıkmış ufak kabaktan. Salata falan yok hani
Centme yemeğini ilkdefa duyuyorum kabak cicegi salatası yapraklar genelde suda haslanir sarımsaklı yoğurtla hazırlanır
Bizim yöre tuhaf😂
Dediğin salatayı semiz otuyla yapıyorlar ama sarımsakla hiç aram yok. Dfgy
Sizin yöre neresi karadeniliyim bende ama Karadeniz yemeklerini hiç sevmem
Ege'nin batısındayım ben de...
Eksantrik yemek çok. 😂
😂😂 kabak cicegi dolması sizin meşhur yemeginiz orco nun da dediği gibi bu yemegi sevmeyeni dövelim 🤣
Haha o yunan kıza yaranmaya çalışıyordu.
Harika bir lezzet zaten dolmaların her biri başka güzel ama bu kabak çiçeği dolması dahada başka bir lezzettir.
hiç yemedim güzel yapan olsada yesek 😋 nasılda açım
Yemek ayırt etmem ama bu mübareği sevemedim bir türlü 😅
Hiç denemedim , kabak çiçeğşnid ebulmal zor burada
yemedim ama beğenmem gibi duruyo
Hiç yemedim. Yemem
Cıks pek sevmem
Yiyince açılma olur mu
Yok hiç olmuyor
Hiç tatmadım ama dolmanın her türlüsü yenir
Hiç yemedim
Sevmiyorum
Hiç denemedim.