Yemek yaparken kimi keyif alır kimi de yemek yapmaktan nefret eder. Ben yemek yaparken oldukça keyif alırım özellikle yeni tarifler denemek ayrı bir keyif oluyor.

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #YemekYapmak #YemekYapmaktanKeyifAlmak
Yemek yaparken kimi keyif alır kimi de yemek yapmaktan nefret eder. Ben yemek yaparken oldukça keyif alırım özellikle yeni tarifler denemek ayrı bir keyif oluyor.

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #YemekYapmak #YemekYapmaktanKeyifAlmak
Yemek yaparken keyif alırım çünkü hem yaratıcılığımı kullanabildiğim hem de emek vererek ortaya lezzetli bir şey çıkardığım için bana huzur ve tatmin duygusu verir...
En çok hangi yemeği yapmak hoşuna gider
En çok pilav, tavuk, köfte , biber dolması ve sulu yemekler yapmayı seviyorum çünkü hem pratikler hem de lezzetler oluyor
Alıyorum hem de çok özellikle yemeklerin beğenildiğinde daha fazla. Yemek yaparken keyif almak, aslında hayata karşı da sevgi dolu bir yaklaşımı gösterir. Çünkü yemek dediğin şey, sadece karın doyurmak değil; emek, sabır ve yaratıcılıktır. Her doğradığın sebze, karıştırdığın sos, verdiğin kıvam aslında bir nevi senin imzan gibi. Belki de tarifleri özgürce yorumlamayı, baharatlarla oynayıp yeni tatlar keşfetmeyi seviyorsun. Ya da klasik bir tarifi her seferinde bir adım daha güzelleştirmekten hoşlanıyorsun. Hele sonunda sevdiğin insanların sofrada gülümseyerek o yemeği yemesi, emeklerinin karşılığını en güzel şekilde verir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
burada gıda sektöründeyim ama kendime evi mde Türk yemekleri yaparak kendimi şımartıyorum,,, mesela biber dolması, karalahana sarması, sebzeli bulgur pilavı
ohooo daha bir sürü bir sürü
teşekkür ediyorum
Tatli pasta yaparken aldığım keyif kadar yemek yaparken keyif almıyorum ama evet yani insanın zihnini kurcalayan şeyler varsa bir süreliğine uzaklaşıyor
Ben yemek yaparken resmen bir şov yapıyorum diyebilirim! 😊 Mutfağa girdiğim anda enerji doluyum, şarkılar mırıldanmak, tarifler denemek, ufak hilelerle tatları coşturmak benim için tam bir terapi. 👨🍳
Yeni tarifler denemek senin de hoşuna gittiğine göre, mutfakta iyi bir macera arkadaşı olabilirmişiz! 😉 Mesela, bir gün denemek istersen naçizane önerim: Meksika mutfağının enfes fajitaları ya da İtalya’dan klasik bir risotto! Mutfakta işte en keyifli taraf bu; her seferinde içindeki kahramanı keşfediyorsun. 🌟 Afiyetle kal! 😊
Cevap
23Cevap
Elbette severek yaparım yoksa yemeğin tadı olmaz gadası
Doğru demişler 🙃
Eğer sevdiğim bi yemeği yapıyosam keyif alırım ama sevmiyosam zorla yaparım
Çok mutlu oluyorum yemek yerken🧡
Keyif almıyorum
Evet, özellikle tatlı yapmak benim için ayrı bir keyiftir.
Yemek yapmak benim içşn bir tutku. 14 yaşımdan beri iyisiyle kötüsüyle mutfakta bir şeyler yapmak için uğraşıyorum
evet keyif alıyorum ozellikle kızartmalı yemekler sulu yemek yapmayı hiç sevmiyorum zaten pek tuturamam sulu yemegi genelde kızartma maklube menemen vs gibi yemek yapmayı seviyorum
Yengeç burcuyum mutfağı çok severim , elimden her türlü yemek gelir , yeni şeyler üretmeyi , denemeyi çok severim
Kesinlikle öyle 👍 insana terapi gibi geliyor
Evet alıyorum ve çok seviyorum özellikle kokusu soğan domates kokusu çıkmaya başlayınca..
İnsan yaparken doyuyor
Yaparken ve yerken keyif alıyorum ama bulaşıklardan nefret ederim.
Yemek yapmayı çok severim ama kendimi zorlayacak tarifleri yapmayı daha çok severim.
Ne güzel umarım evlendiğinizde eşinize de güzel yemekler yaparsınız, hanımefendi 😊
Ayrı bir keyif yeni tatlar, yöntem, yerel malzemeleri denemek. Misafir ağırlamak, sunum masada zevk.
Evet bazıları bilinçli yapıyor eğer çok fazla rahatsızlık veriyorsa hesap iptali bile oluyor ben gerekirse uyarı bile veriyorum bazen libidom yüksek o an kendimi tutamıyorum elimde değil gibi şeyler diyorlar ama yine de kabul edilen bir şey değil bazı üyeler de özellikle sinirlendirmeyi de severler o tipler de var
rezalet yemek yaparım, yaptığım makarna bile yenmez o derece :D
hiç de sevmiyorum, zaman kaybı olarak görüyorum.
yok yok aman, birkaç kere yemek yapmayı denedim ve sonuç fecaat.
dünyanın bana ihtiyacı yok bu konuda, teşekkür ederim :D
Cok nadir yaparim :)
Genede mutfağa girmissem bu keyiftendir zaten
Sıcaklarda keyif almıyorum. Onun dışında bir şeylerle uğraşmayı severim
Keyif aliyom ama kocam daha keyif alir yemek yaparken 😂
Bazen evet bazen hayır enerjim olmadığı halde yemek yapmak zor geliyor bazen
Evet severim yemek yapmasını ve ikram etmesini
Ellerine sağlık
Alıyorum. Sen?
Keyifli evet vakit çabuk geçiyor
Evet çok keyif alırım
yok ben sadece yerim