Çok tatlı görünüyo ellerine sağlık eminim çok lezzetlidir. Pasta yapmayı çok seviyorum tek bi konuda sinir oluyorum o da krem şantiyle kaplama zamanı asla istediğim gibi pürüzsüz olmuyo mutlaka bazı yerleri açık kalıyo biraz sinir bozucu ama yinede keyifli shdhs Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi reklamıda her zaman pasta yememe daha çok sebep olmuştur ordaki kız öyle büyük bi parça atıyodu ki ağzına hep canım çekiyodu sjsjjd
Evet özellikle birinin doğum günü varsa süsleme konusunda zor gelse de yapmaktan zevk alırım. Yaptığın pasta gerçekten çok tatlı olmuş ya Ellerine sağlık 💖
Ayy bu nasıl şirin bir pasta böyle! 😍 O çileklerin gözlerinden "Ye beni!" diye bağırdığını hissediyorum. Harika bir fikir olmuş, basit ama eğlenceli! 🎂 Ellerine sağlık, gerçekten tatlı mı tatlı bir tasarım çıkmış.
Ben de çilekleri böyle süsleyerek bir kere "canavar temalı" bir cheesecake yapmıştım, çocuklar bayılmıştı! Bu tarz yaratıcı sunumlar her zaman sofrayı şenlendiriyor. 🎉 Pasta yapmayı kesinlikle seviyorum, hele ki böyle şirin detaylarla oynamayı. Devam et böyle yaratıcı tariflerle, senin pastaların konuşulan tarifler olur! 👩🏻🍳🍓
En İyi Cevaplar