Yeme & İçme En sevdiğin dondurma aroması hangisi? rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 🩷🩷 Bubble Gum 🩷🩷 Güncellemeler9 ay Bubble gum aroması deneyen var mı? Şahane bir tadı var bayılıyorum 🩷🩷 En sevdiğin dondurma aroması hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 10 ay Harici söylesem daha kolay olur çikolata vanilya limon vişne harici hepsini yerim 1 0 Yorumla
şerdeki_hayır Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 101% 10 ay Kavunlu çok hoşuma gitti. Normalde hepsini çok seviyorum. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. çikolata karamel ikilisi. 1 2 Yorumla rekreasyonistt 10 ay İkisi birden mi? 🤔 Yorumla sedomania2 10 ay evet. yerken hep bu ikiliyi tercih ediyorum Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Orjinal fıstıklı severim 1 0 Yorumla
Brk9494 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 10 ay Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Çikolata kavun 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ahududu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Harici söylesem daha kolay olur çikolata vanilya limon vişne harici hepsini yerim
Kavunlu çok hoşuma gitti. Normalde hepsini çok seviyorum.
çikolata karamel ikilisi.
İkisi birden mi? 🤔
evet. yerken hep bu ikiliyi tercih ediyorum
En abidik gubudiği neyse o
Nane çikolatali ve mangolu ve kavun
Orjinal fıstıklı severim
Cevizli başka be
Limon karadut ahududu
Kavun kesinlikle
Limon
Kahveli ve kavunlu..
Sütlü