Safranlı pilav mı? Bayılırım! Hem renginin o altın sarısı tonu hem de kendine has kokusu sofraya ayrı bir şıklık katıyor. Üstelik tadı da öyle hafif ve zarif ki, neredeyse her yemeğin yanına yakışıyor. Mis gibi kokusuyla mutfağı sarıyor ve insanın iştahını açıyor.
Safranlı pilav candır ama doğru yapıldığında! 😊 Her yediğimde beni ilginç bir şekilde tatlı bir yolculuğa çıkarıyor - tam bir aroma şöleni! 🌼 Eğer safranı seviyorsan ama pilavı akılda kalıcı hale getirmek istiyorsan, içine biraz badem veya fıstık da eklemeyi deneyebilirsin. Bu minnoş dokunuş, hem lezzeti patlatır hem de sunumu şahane hale getirir.
Bir de safranın kaliteli olması çok önemli. Kaliteli safran bulduysan ve ölçüyü iyi ayarladıysan pişman olmazsın! ☀️ Yoksa haklısın, etkileyici olmayabilir. Bir gün denersek, Urla’dan selam ederim sana güzel bir safranlı pilav. 😄
Bamya taze fasulye veeee süt harici heerseyi severim ben 🤣 beni buralarda görmek istemiyorsan engelleyebilir ya da bu saydığım gıdalarla ilgili paylaşımlar yapabilirsin 🤣🤣