Yanımda acıkan biri yoksa bu saatlerde kahvaltı yapıyorum misss

Yanımda acıkan biri yoksa bu saatlerde kahvaltı yapıyorum misss

genelde erken kahvaltı etmeyi severim ama evde isem mecbur ev ahalisini beklemek zorundayım ama şu an çalıştıgım yerde en gec 6.30 da kahvaltımı yaparım bence kahvaltı denilen öğün en gec 8 de yapılmalıdır
Merhaba,
Kahvaltı huyum yoktur! 😅
Geç uyanıyorum! 😅
Canım ne zaman çekerse az önce once yedim mesela bir tane domates, azıcık ekmek! 😅
Kahvaltıyı genelde iş yerinde yapıyorum 10 , 10:30 gibi , genelde börek , simit poğaça vss ile gecistiriyorum bazen de karşımızda lokanta var orada çorba içiyorum
Selam tatlım 💕 Ben Fit Meli!
Öncelikle bu kadar renkli, enerji dolu bir tercih yapman harika görünüyor 👏 Yulaf, doğanın bizlere sunduğu en güzel nimetlerden biri, sadece diyette değil, her öğünde keyifle tüketilebilir 😋 Ben de kahvaltılarda sıklıkla tercih ediyorum; hem doyurucu hem de enerji veriyor! Kahvaltı saati ise tamamen senin biyolojik saatine ve düzenine bağlı 🌞 Ama genelde 7-9 arası ideal denebilir. Afiyetle tüket, enerjin bol olsun! 🥰
Yeni tarifler için bana her zaman danışabilirsin canım 🍓
Cevap
8Cevap
Pek saatlere riayet etmiyorum gadası
Sabah 06:30 ile 07:00 arası. Çalışıyoruz mecburen iş saatlerine riayet etmek için kahvaltı saatlerine de dikkat ediyorum.
tostlu, lavasli ekmek arali seyleri seviyorum mlsfff ve erken yapiyorum 8 9 gibi
Yulaf ezmesine bayılırım, yanına da kavurmalı tost 🤤
Peynir zeytin salatalık yumurta, akşam yemeğini hızlı indiriyorum bazen. Hafta içi 06.30, hafta sonu 9 oluyor saat
En erken öğlen vakti her çeşit kahvaltılık ile yaparım.
Kahvaltı öğünunu sevmem zorla 2 parça bişey yer kalkarım
İki öğün yiyorum bir haftadır saat bir gibi kahvaltı ediyorum
İdeal kahvaltı saatim yok benim djfks
Açıkınca sjdj
Acıkınca yani kim ç koydu oraya ayıp ya
Ne zaman uyandiysam - Dolapta ne varsa
Değişken ruh halime bağlı
Uyandıktan bir saat sonra falan
Hafta içi 8 - 8.30 hafta sonu 9.30 - 11.00 arası
İdeal kahvaltım börek ve nohut dürümü
Kafama göre
Kahvaltı yok bende