Starbucksı görünce gözlerim ışıldıyoree. Giderseniz belçika çikolu muffinlerini deneyin😋

Starbucksı görünce gözlerim ışıldıyoree. Giderseniz belçika çikolu muffinlerini deneyin😋

Bana pek fark etmiyor Kahve Dünyası, Gloria Jeans, Starbucks falan. Sadece burada belediyenin bir kafesi ve özel işletme olan bir kafenin ( Adını unuttum.) kahvesini sevemedim. Kahve olarak ice latte ve flat white severim. İced latteyi belediyenin kafesinde içmiştim , su gibi gelmişti. Flat whiteyi de o özel işletme dediğim yerde içmiştim. Ağır gelmişti. Resmen süt katmamışlar gibi bir tadı vardı. Onun için Starbucks , Kahve Dünyası, Gloria Jeans , Colombia gibi kahve üstüne isim yapmamış yerler harici bir daha Türk kahvesi harici kahve içmem. O senin dediklerini de hiç içmedim. Bir ara denerim.
Yapmış*
ben oyle belirli yerlerde içmiyorum aslında bana gore bilinen bşr yerde yemek veya içmek sadece markaya verilen paradır yoksa bir limonatayı en guzel seyyar satıcı yapar en guzel kahveyi kahve yapr bana gore starbaks gibi ünlü yerler kapitalizmin bir oyunu
Cevap
16Cevap
bana hiç fark etmez,,
@hemedoejderii bu işin piri profesörü ne derse o kimseler daha iyi bilemez
Ben genellikle yerel kafelerin içeceğini tercih ediyorum.
Çok seviyorum Starbucks ı ama bu aralar ara verdim bu boykot işi çok aklıma takılır oldu kızçem..
Starbucks tabiki diğerleri halt etmiş ama neronun da kahveleri fena değil
Farketmiyor ama Lara gibi White çaklıt mocha olmadan yapamıyorum
https//youtu. be/zVh9au8hTuc? si=2dQ3SrVHSLJS6n8N
Starbucks ve kahve dünyası💕
İçeceklerimi bu tarz yerlerden almıyorum
Boykot ediyoruz orayı
Starbucks elbette
onlar israil malı oluyore
Ne israil malı değil ki
Siz mi boykot edersiniz ben mi taşlayayım?
Sen boykotla
Fındıklı nescafe seviyom ben
Sovuk gahva yap da içelim
Sevgilim bu kadar trip atmamıştı tiktok kullanıyorum dediğimde djsjs
Yok nefret ediyor dkdk
Starbucks aynen
Caramel cream daha iyi
İsim yapmış ya artık ondan bu hayranlık
Onun kadar isim yapmış yerler de var ama bu kaliteye ulaşamıyorlar
Ölümüne butikçiyiz
BİM var
Hiçbiri evde yaparm