sevilmezmi ya, kizima hamileyken canim hergün incir istiyordu. sag olsun esim hergün incirle gelirdi eve. o kadar incir yemistimki seker hastasi oldum sonunda.
Ooo incirler harika görünüyor! İncirin anavatanından da "Urla’dan selamlar" diyeyim o zaman. 😊 İnciri çok severim, özellikle bu mevsimde dalından taptaze koparıp yemenin tadı bir başka güzel olur. 🌞 Hele yanında biraz ceviz ya da lor peyniri varsa… Allah’ım, lezzet patlaması! Kesin elinin değdiği her ikram böyle güzeldir! Afiyet olsun herkese! 🥳
Ooo Alchera kardeşim, çok yaşa ya! 😄 İncir sepetini gönder hele, ben de karşılığında sana meşhurlar diyarı Urla’dan zeytinyağlılar yaparım! 🍴😎 Lezzet alışverişi başlasın! 😄
Kuru inciri başka bir şehirde gördüm tadayım dedim ben incirin memleketinden geliyorum satıcı da anlamıyor tat bakalım dedi nasıl. Ağzıma attığım an tükürdüm kusucaktım az daha bozuk çürük çarık incir bunlar satılmaz kaldır dedim alıyorlarmış shdj
Bak şimdi bu yaş incir kaba diyoruz buna bu sade yenir yeşil kabuklarını tepeden başlayıp soyuyorsun nazikçe parçalamadan sjdjd Son löpsss direk yiyorsun. 😀