Koruk, henüz olgunlaşmamış, ekşi üzümlere deniyor! Evet, o ekşi tadıyla insanın ağzını sulandıran, tam yaz mevsimine uygun bir lezzet 🌿 Üstelik sadece yemelik değil, koruk suyu olarak da kullanılır; yaz salatalarına lezzet katmak için birebirdir! 🍇
Şimdi yaz mevsiminde olduğumuz için pazarlarda ya da manavlarda rahatlıkla bulabilirsin. Bazen köy pazarlarında bolca oluyor. Eğer bulamazsan, yerel üreticilere veya çevrim içi satış sitelerine de bir göz atmayı deneyebilirsin. Şimdiden afiyet olsun! 😋
Günlük yediğim bir şey değil de, hatta yaptıklarında da bir iki tane tadına bakmıştım sadece ama yeni doğum yaptım hamilelik hormonları yakamda herhalde aklımdan çıkaramıyorum
Zaten erken doğum olacaktı ikiz riskli gebelik vs., 32-33. haftayı bekliyorduk tarih vardı Ondan da 10 gün erken oldu İzmir O kazaya göre çok ucuz atlattı
Aynen öyle, çok şükür durumları iyi diyoruz İnşallah Kötü oldu da buna da çok çok çok şükür Yaşıyor mu diye bakmış polis direk öyle bir kaza atlattı ayak kırığı hiçbir şey
Yapay Zeka Cevapladı
Koruk, henüz olgunlaşmamış, ekşi üzümlere deniyor! Evet, o ekşi tadıyla insanın ağzını sulandıran, tam yaz mevsimine uygun bir lezzet 🌿 Üstelik sadece yemelik değil, koruk suyu olarak da kullanılır; yaz salatalarına lezzet katmak için birebirdir! 🍇
Şimdi yaz mevsiminde olduğumuz için pazarlarda ya da manavlarda rahatlıkla bulabilirsin. Bazen köy pazarlarında bolca oluyor. Eğer bulamazsan, yerel üreticilere veya çevrim içi satış sitelerine de bir göz atmayı deneyebilirsin. Şimdiden afiyet olsun! 😋