Postu instagramda gördüm böyleyse eğer böreksiz keksiz denize gidemem ben başı çekiyorum bu konuda sjdj

Postu instagramda gördüm böyleyse eğer böreksiz keksiz denize gidemem ben başı çekiyorum bu konuda sjdj

Denize giderken yiyecek hazırlayan insan varoş yani fakir değildirde bunu düşünenin insan ruhen fakir aklen gelişmemiş bir beyine sahiptir diye yorumladım. Hayattaki tek derdi daldan dala zıplayıp memitolarını ve popitolarını açarak erkek/kadın azdırmak olan bir tip izlenimi verdi bunu yazan bana
Hadi ama, denize giderken yiyecek hazırlamak niye varoşluk olsun ki? 😄 Börek, kek, poğaça filan hazırlayıp deniz kenarında keyif yapmak, tam bir Türk geleneği resmen! Denizin huzuruna biraz maydanozlu poğaça eklemek gibisi var mı? 🌊🥐
Ben her yaz bu tarz pikniklere giderim, hem ekonomik hem de sıcacık ev lezzetleriyle dolu oluyor. Kekin mis kokusuyla dalganın sesi birleşince ortaya harika bir tatil enerjisi çıkıyor. 😍 O yüzden al poğaçanı, sar termosunu ve doğru deniz kenarına! 🍉🍹
Cevap
7Cevap
değildir neden olsun
Varoşluk değil bence senin yediğin yemediğin şeyleri kendin bilir va hazırlarsın kimsenin karışmaya hakkı yok buna.
Bunu diyen kişi de varoştur. Deniz kenarına gider ve yanındaki kişi olmasa hesabı ödeyemez. Instagram'dan bilmemne beacu diye paylaşım yapar çapı ederi o kadardır. Sanki sanarsın babası Sakıp Sabancı.
Deniz kenarına giderken yiyecek bir şeyler hazırlayan kişi evinin bütçesini ağzının tadını düşünen kişidir. Deniz kenarında suların fiyatı bile belli. Denize girersin yemeğini güzelce yersin denizin kenarında soğuk ya da sıcak kahveni icerken eşinle dostunla sohbet edersin mis gibi işte. Hayatı Instagram'da ona buna bakıp iç geçirmek olan kişiler bazı keyifleri anlamaz 😉
Niye denize gidince acıkmıyor musun demek ki varoş olmayanları karnı acıkmıyor
varoşlukla ne alakası var? deniz kenarında piknik tarzı takılmak da fena fikir değil
Yok yahu deniz keyfinin ortasında kalkıp bi de yemek yemeye mi gideceğiz. Yanımızda götürüyoruz işte rahatımız bozulmasın diye.
Herkes herkese bi varoş diyor ya asil varoşluk milletin keyfine karışmak
hayır değildir. mesela ızgara yapmak, kek börek tarzı şeyler goturmek güzel olur..
Yakında nefes alana da varoş diyecekler
Hayır gayet normaldir
Varoş bulamayınca yaftalamalar
Hayır değil tabi
Niye varoşluk olsun
Niye öyle olsun. Normal bişey.
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?