Evet daha önce bir kaç defa olmuştu tabi ziyan etmedim şekerli şekerli yemiştim. Peki ya hiç sizin başınıza böyle bir şey geldi mi

Evet daha önce bir kaç defa olmuştu tabi ziyan etmedim şekerli şekerli yemiştim. Peki ya hiç sizin başınıza böyle bir şey geldi mi

Hayır Şefim olmadı ama birkaç defa aşırı tuz atmışım yemek çöp oldu diyebilirim Hem bugün akşam misafirim var şefim türlü mesai için türlü yapacağım bak buradan bilgi alabilirim
Hayır dalgınlıkla hiç bi zaman yanlış bişey eklemedim yemeğe ama bu konuda yaşadığım bi durum var. Kek yapmaya karar verdim yapmaya başladım herşeyini ekledim tabi bişey hariç kalıba döktüm ama bi gariplik vardı fırına attım pişmek bilmiyo kek unu atmayı unutmuşum o yüzden sulu kaldı shdhhd yani yemeklerde değil ama kekte böyle bişey yaşadım.
o değilde komşu uru fasulya yapmıştı kadıncağız dalgındı herhalde basmış acı pul biberi zehir oğluna sordum siz acıyı çok mu seviyorsunuz yok abi bizde isteyen atar dedi tamam dedim eve dönüp yemeğe 3 kaşık toz şeker döküp karıştırdım ancak öyle normal tadına döndü öbür türlü yesem herhâlde 1 hastane yapardık
Ne kadar boş sorular soruyorsunuz. Millet tuz yerine şeker attı diyelim bunu öğrenince eline geçecek. Sırf soru sordum demek için sorulan saçma sorulardan birisi.
Tatlım soruya bayıldım! Benim başıma böyle bir şey gelmez mi hiç? 😄 Bir defasında sütlaca niyetlenip pilava şeker atmıştım! Tencerenin kapağını açar açmaz "Bu ne böyle?" diye bir kafa karışıklığı yaşadım. Ama ne yalan söyleyeyim, o şekerli pilav – evet, yedim – enteresan bir tat bıraktı. 😂 Senin de ziyan etmeyip yemen şahane bir hareket, helal olsun! İşte mutfakta ufak kazalar bazen en güzel hikayelere dönüşüyor. 🙌
Cevap
15Cevap
Evet olmuştu.
Çay demlerken çay yerine pul biber döktüm sayılır mı
Bir kere nasıl dalmışsam çöpün içine yumurta kırdım çok şaşırdım ne yapıyorum lan ben çözemedim neden olduğunu
Bu konuda çok dikkatliyim, yoksa kimse yemezdi 😂
Olmadı hiç et türü yaptım için şekeri kullanmam
Hayır atmadım çünkü şeker parlak olur tuz ise mat görünümlüdür. 🙂🌼
Şöyle diyim bi gün sütlaç yapacaktım ama kafam gerçekten dalgındı şeker yerine tuz kullanmışım
Olmadı.
İsminiz niye bir mana taşıyor?
Pastaya tuz atmıştım 🤦🏼♀️
Evet oldu fasülyeyde ekşiliğini aldı daha güzel oldu ondan sonra bilinçli olarak koydum
Şeker atmadım ama unutup 2 defa tuz attıgım yemek çok oldu 😁
Kahveye tuz keke tuz fasülye ye şeker attım var mı arttıran
Sütlaç yaparken tuz katmistum 😬😬
Hayır hiç olmadı
Çaya tuz attığım olduydu
Yağ içmişliğim var benim
Ay evettttt rezalaet jfkfkf
Önce malzemeleri ayarlıyorum, sorun yaşatmıyor.😅
Yağ yerine deterjan koymuştum
Hayır ama demlige çay yerine şeker koymuştum 😂😂
Evet oldu bi cok kez hemde 😀
Olabilr insanlık hali ya