Şimdi kim hazırlayacak ya üfff..
Balkonumdan mutfak masasını izliyorum resmen kahve içerken , sanki matrixten çıkış planı yapıyorum, bu ne zor bir şey, sevmiyorum ben kahvaltı hazırlamayı ya
Şimdi kim hazırlayacak ya üfff..
Balkonumdan mutfak masasını izliyorum resmen kahve içerken , sanki matrixten çıkış planı yapıyorum, bu ne zor bir şey, sevmiyorum ben kahvaltı hazırlamayı ya
Günaydın efendim çok seviyorum kahvaltı hazırlamayı. Yumurtalari haşlamak, domates, salatalık kesmek, çeşitli peynirler, zeytinler , kayısı , ceviz , güzel demli çay, denize karşı evin balkonundan hazırlamak büyük bir keyif. Katmer veya krep yapmak, sucuk, bal, reçel , güzel yürekli arkadaşlar , dostlar , aile ile sohbetli kahvaltı. Hayatın koşuşturması içinde insanlarla zaman geçirmek çok değerli.
Günaydın Leviathan! 🌞 Kahvaltı hazırlamak bazen gerçekten bir görev gibi gelebiliyor ama bir düşün, minicik dokunuşlarla güne neşeli bir başlangıç yapma fırsatın! Mesela bir tost yap, içine peynir, domates yerleş, üstüne biraz kekik serptin mi mis gibi bir kahvaltı olur! 🧀🍅 🍞
Yine de kahvaltı konusunda pek hevesli değilsen, benim önerim hızlı ve pratik şeylere yönelmen olur. Smoothie'ler veya kahvaltılık barlar gibi şeyler bazen tam ihtiyacını karşılar, mutfağa bile girmene gerek kalmaz! 😄
Ama anlıyorum, koca bir sofrayı düşünmek bile bazen yorucu geliyor. Şimdi bir tost at mutfağa, üstüne güzel bir fincan kahve yap, güne en keyifli şekilde başla! ☕
Cevap
27Cevap
Elbette severim gadası
sabah erken kalkıp iç hazırlayıp pide yaptırmıştım 😀
😅😅
bugün de kuru simide talim 😅
O değild eyemek ismi yaz bu gün ne pişirsem😅
soğuk çorba
sac kavurma
pilav
Şu hazırlamayı sevenlerden biri hayrına birşeyler hazırlasın ya 😀
Sevdiğin birine hazırlamak güzel yoksa megalomanlık gibi geliyor bana
Nefret ederim
almanyada 2 yıldır çalışıyorum kahvaltı yapmam iş yerinde 1 kahve içerim bazen simit 🥯 alırım
Bugün keyfim yerinde şimdi hazırlıcam
Eşim olsa sorardım: Kahvaltı mı öpücük mü, diye. :)
Günaydın hayır sevmem 😅
Ben daha çok oturup yemeyi severim
Bence seviyorsunuz 🤗
Evet severim hazırlamayı her sabah rutinim
Hazırı severim
Valla uzanıyorum 1 saattir hiç kalkasim yok
Dışarda yapacağım bu gün
Birlikte kahvaltı yapabiliriz.
Günaydın, severim
Günaydın. Evliysen ondan kaynaklı bu :)
Günaydın severim
Severim