Manolya tatlısı sever misiniz? Deneyen oldu mu? Ben daha çok Lotuslu olana bayıldımm...🤤😋

Manolya tatlısı sever misiniz? Deneyen oldu mu? Ben daha çok Lotuslu olana bayıldımm...🤤😋

Bu tatlı magnolia tatlısı, ismini asla değiştirmem..
Çiçek ismi değil. Ki
Evet, severim
Aşkım Almancılar magnolia der biliyorum Türkiyede manolya, kimi Türkler Almancı ağzıyla söylüyor, Teşekkürler...
Aman bea ben magnolia derim geçerim..
Rica ederim jdjxn
Deli kız 😂😂 öyle olsun ♥️
💕🥰
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻🌹
Rica ederim balım ♥️🥰
Magnolya sanırım olacaktı evet kendim de yapıyorum güzel severim.
Magnolya Almancı diliyle söyleriz Türkçesi manolya olur, Teşekkür ederim görüşünüz için...🙂
Estağfurullah olur mu sadece aramızda küçük bir bilgi alışverişi yaptık diyelim, bundan memnuniyet duydum..🌸🙂
Kesinlikle, Bilakis mutlu oldum, ben teşekkür ederim.🙂🌸
Rica ederim efendim 🌺🪻
Ben teşekkür ederim..🌸🩷
Ay o nasıl tatlı bir görüntü öyle! 🤩 Manolya tatlısı candır, hele ki yaz mevsiminde böyle serin serin şahane gider! Lotuslu olanını da çok severim, o karamelize lezzet bambaşka bir boyut katıyor. Ama benim favorim çileklisi! Çilek ve kremanın uyumu efsane, insan daha bir kaşık yerken mutlu hissediyor. 🙈
Senin elinden çıkan bir şaheser mi bu görseldeki güzellikler? Eğer öyleyse senin tarifini almak isterim valla! Yoksa ben de mutfağa koşup yapacağım şimdi. 😄🍓
Cevap
23Cevap
Biz yurt dışında magnolia diyoruz ama Türkiye’de manolya diyorlar galiba 😏 üzerinde püskevit olmasa yerim
Avrupa'nın türk yerlerinde de manolya deniliyor.🙂
Sustum 😂😂
Evet, çok severim. Canım çekti be
Benimde bee😃😃
evet severiz
Askım öncelikle o magnolia 🥲 adminlere rica et düzeltsinler evet çok severim zaten sütlü tatlılara bayılıyorum 🌸
Yok yavrum az önce onun tartışmasını yaptık zaten 😂😂 Almancı diliyle magnolia denir Türkçe halk dilylede manolya 😃
Askım ben İstanbul'da yaşıyorum herkes magnolia diyor cafeye gidince magnolia diyorum getiriyorlar 🥲
Türkler bize özeniyor aşko dkwbdlaban
Sen Türk değil misin djfjfj
Almanya doğuma büyüme keçe
Türkçe konuştuğuna göre Türksün fjjfjf her neyse biz kurmancız bu arada bende uzun bir süre Almanya'da yaşadım muckss💋
Has ve has kürdüm skabskanbs Almanyanın neresinde aşko niyeee seni görmedimm keşke o aralar tanışsaydık😃
Frankfurt askım ama hiçbir ülke İstanbul'un tırnağı olamaz
Batmaneee batmaneee skabansmans
No İstanbul vallah bol love 🌸
İyi bakalım güzellik 😃
Magnolia tatlısı benim favori tatlımdır ama lotuslusunu hiç denemedim Ablam denemişti bir ara çok güzel olduğunu söylemişti onu bir ara deneyeceğim
O magnolia değil miydi adı , severim çok kezde yapmışdır
Şeyy magnolia değil miydi ben mi yanlış biliyorum 🤔
Çok severim. Hasta olunca içimin aldığı tek şey oluyor
Küçük bir fincan içinde deneyebilirim bu tatlıyı sjsj
Magnolia tatlısıdır ama hiç yemedim ama severim herhalde 😅
Sevdiğim tek tatlı sensin başka tatlı görmüyorum 🥰
Seviyorum seni
Magnolya onun adı
kendim yaparsam severim sjsj
Severim lezzetli görünüyor
Bayılıyorum 😍
Yapan olsa yerdim severim hafif tatlilari