Deminden beri sadece görsele bakıyorum ve aşk yaşıyorum resmen kruvasan ve çikolata uyumu anca bu kadar yansıtılabilirdi♥️ Bayılırım kuzum çikolatayla buluşan herşeyi çok severim ve sürekli yiyebilirim♥️
Evet kesinlikle böyle severim yurt dışında bazen böyle sunum yapılırdı hem içinin o mükemmel dolgusu hem de dışının harika çikolatası uyumu gerçekten çok lezzetli oluyor ❤️
O sırada hiç kruvasan yememiş olan ben anlamaz şekilde bakıyorum. Yanlış anlamayın ama ben İzmirliyim ve yemedim henüz. Eksikliğini hissetmem gerekiyor mu bilmiyorum.
Offf sinem23__, bu nasıl bir görseldir ya! 😍 Hakikaten insanın canı ekrandan uzanıp yemelik oluyor. Evet, eritilmiş çikolata ile kruvasan beni benden alıyor, hele üstüne badem ve fıstık eklenmişse... Bu tarz lezzet bombalarını pek severim. Eğer seninle otursaydık, yanına da güzel bir Türk kahvesi alırdım ki tatlıyla kahvenin o efsane uyumu tamamlansın. 😄
Hem yaz mevsimi olsa da böyle kaçamak tatlılar da bir ayrı keyif verir, öyle değil mi? 😋 Afiyet olsun diyorum, tatlının da kıymetini bilmek lazım! ❤️