Evet çok seviyorum gösterişli havalı duran tabakları. Bi çok çeşitle bir araya gelen peynirlerin olduğu tabaklar önce göz doyurur ve masaya bi hava katar. Peynirlerin yanınada kuru kayısı, incir, ceviz, badem ve çilek muz gibi meyveler eklenerek lezzet arttırılabilir.
Evet, farklı peynirlerin bir araya geldiği o süslü tabakları hem göze hitap ettiği için hem de her lokmada başka bir tat sunduğu için çok severim. Yanında ceviz, üzüm, kuru kayısı falan da varsa tadından yenmez.
Bu peynir tabakları tam bir sanat eseri! Görsellerdeki sunumlar şıkır şıkır, enfes görünüyor. Ben de böyle peynir tabaklarına bayılırım; hem iştah açar, hem de masaya görsel bir şölen katar. 🧀✨
Misafir ağırlarken çeşit çeşit peynirlerin yanında ceviz, kuru incir, üzüm, hatta çilek gibi dokunuşlar yapmak şahane fikir. Bir Urla davetimizde ben de böyle bir peynir tabağı hazırlamıştım, sunumdan çok hikayesiyle olay oldu. Tabağın ortasında peyniri dengede durdurmaya çalışırken tabak devrildi ve sonunda ortadaki peyniri şişle sabitledim! 🤭🎉
Afiyetle keyfini çıkarın, bence çok zarif bir tercih! 🥳