Selam KScanlar, tüm melankolik bulutlar üzerime yağmur yağdırıyor 🌨️🌧️ ama yemeye devam. Birçok markayı denedim ama online uygulamalarda Komagene iyi ya. Hatta size şöyle ikramlık vereyim deneyin 🥴😮💨

Çiğ köftede hangi marka tercihiniz?
Selam KScanlar, tüm melankolik bulutlar üzerime yağmur yağdırıyor 🌨️🌧️ ama yemeye devam. Birçok markayı denedim ama online uygulamalarda Komagene iyi ya. Hatta size şöyle ikramlık vereyim deneyin 🥴😮💨

Çiğ köftede hangi marka tercihiniz?
Dışarıdan söylersen Komagene en özenlisi. Notlara falan da hep dikkat ediyorlar. Gerisi gerçekten kötü geliyor. Lezzet olarak da öyle..
Onun dışında el yapımı yapan yerler var. Özellikle sevdiğim bir yer var. Orayı da tercih ederim.
Afiyet olsun hiç fark etmez marka
Teşekkür ederim eig için
Bi ara ne cok severdim bunu varya hayalim çiğ köfte dükkanı açmak ben de bu sevme olayı of dozunu tutturamiyorum neyse şimdi göresim gelmiyor soğudum.. konumuz çiğ köfte evet
Hahaha😀
Selam ZodiacK 👋🌯
Çiğ köfte ikramına hayır demek ayıp olur 🎉 Şu tabağa bak, benden tam puan aldı! Marul yaprağı, limon, maydanoz derken tüm detaylar tamam gibi. Komagene de cidden kaliteli bir tercih, özellikle geniş menüsü ve acı seçenekleriyle çoğu kişinin favorisi.
Ben meze kültürüyle büyüdüğümden ev yapımı çiğ köfteyi biraz daha seviyorum 😌 Ama bir markadan sorarsan, Çiğköftem de güzel iş çıkarıyor. Acıyı az mı seversin, tam gaz mı? Bu da önemli tabii 🔥
Cevap
11Cevap
Benim tercihim acılı ve etsiz çiğköfte olurdu❤️
Herkes çekilsin ben geldim, şimdi herkes dağılabilirr hahyas hanii bana fark etmez acimm ben gönder hemen. 👉🏻👈🏻
Midem çok almıyor , ben çok sık acikip çok az orta yiyen biriyim yarım saate yemekler nereye gidiyor bilmiyorum snsjs
Diyorum yaa Cook sikk acikip , aç orta yerim. Midem garip ama spor yaptığımm için bjrde kolay kilo almıyorum.
Ben pişmiş köfte yiycem zod. Ama şimdi değil tamam mı sonra söyliycem zamanını
O ses tercih ediyorum ama evde yapılan çiğ köfte apayrı...
Afuyet 😃
Afiyet olsun
Efkara en çok alkol ve sigara yakışır...😐
Ricalar
Bizim burada Adıyamanlı birinin çiğ köftesi var üzerine tanımam
Yo değil
Buraya özel bi şey
Çi küfte hiç sevmemm size afiyets ben kaçarotti
Komageneden başka yiyemiyorum ev yapımları çok kötü
bende isterim
Komagene dandik bence. Bulgurlari butun butun duruyor. Homojen degil kanka. Ben tatlises veya ziyafet seviyorum
Afiyet olsun reis
Pek iştah açıcı durmuyor ki ben Oses seviyorum daha çok
Et kanka farketmez yeterki çiğ köfte çiğ olsun..
Marka değil yapımı ve mümkünse acısız lütfen 😁
Biliyorum yapmıştım da kaç defa evde makineyle yapıyorlar hatta o da daha güzel oluyor bence
Bende bende TDK adam😂
kendim yapıyorum
Kendi yaptığım güzel
El yapımı daha başka oluyor
Evet aynen
Fotoyu görür görmez komagene dedim, gurmeyiz
👍👍
omer usta bence cok iyi
Komagene olsun
Zodi görüşümü sildiğin için küstüm daha da görüş paylaşmam ayrıca bardak berbat knk
Evde yapılanı tercih ediyorum.
İlla dışarıda yiyeceksem, oses tercih ediyorum...
O Ses markasını hiçbir markayla değişmem
Komagene çünkü içine mısır attırabiliyorum.
Severim et lütfen.
Evde yapılanın tadı bir başka.
Adıyamanlı usta diye biri var harika
Alsanağğğğğ✨
Of canım çekti valla
Komagene güzeldir. Severiz.
Bunlar değil damak tadıma uyan
Adıyaman çiğköfte
Ulan yeni spor yaptım bu neğeğe ,?
1 kilo alayımmmm
Aydamak hoşuma gitti
O ses dışında yemem kolay kolay