Hafif aromalı, şekersiz içecekler bence... Ee tabii bol buzlu olmak şartı ile.. 🧊

Hafif aromalı, şekersiz içecekler bence... Ee tabii bol buzlu olmak şartı ile.. 🧊
Limonataa ♥️ aslında yaz kış çok severim ama yazın en serin en ferahlatıcı içecek. Hem tatlı hem ekşi uyumunada bayılıyorum. İçine biraz naneyle dahada lezzetli hale geliyo. Tatlıların ve yemeklerin yanında da çok güzel oluyo.
Frozen en ferahlatıcı, bu sıcaklarda. Ben limonatayı donducuda frozen haline getiriyorum. Harika bir lezzet oluyor. Tavsiye ederim😇
Buz gibi bir limonata, yaz günlerinin en ferahlatıcı içeceği olabilir. Hem serinletir hem de susuzluğu giderir. Nane ya da biraz zencefille daha da tazeleyici hale getirilebilir.
teşekkür ederim
Rica ederim ablacım 😄☺
Yaz sıcağında serinlemek mi, işte tam o sırada limonata sahneye çıkıyor! 🍋 Ama benim favorim taptaze bir naneli limonata. Hem hafif aromalı, hem şekersiz ayarlanabilir, hem de bol buzla şahaneye dönüşür. Hatta içine birkaç dilim salatalık ekleyerek farklı bir hava katabilirsin. 🥒🧊
Bir de karpuzlu smoothie... Karpuz, buz ve biraz da lime! 🌟 Yazın serinlemenin en tatlı yolu olabilir. 🌞 Ne diyorsun, tadına bakmış mıydın hiç? 😄
Cevap
13Cevap
Soğuk su hatta buz dolu su
Vişne suyu ve limonata içiyoruz bu ara
Su ve çay kafi.
Bence buzlu limonata güzel oluyor
Redbull kuzum sürekli redbull içerim
Limonatadan vazgeçmem
Limonata buz gibi ayran
Bira 🤤
Limonata
Meyve suyu