Belgesel haberler izlerim nedense keyifli geliyor. Yemek yerken bir şeyler izlemeyi sever misiniz?

Belgesel haberler izlerim nedense keyifli geliyor. Yemek yerken bir şeyler izlemeyi sever misiniz?

Ben seviyorum yemek yerken bişeyler izlemeyi sanki yemeğin tadını daha çok alıyorum sessiz sakin bi yerde dikkatimi başka bişeye vermeyince yemeği rahat yiyemiyorum. Ayrıca benim fikrim yemek yerken başka şeylerle ilgilenmek yemeği daha az yememize sebep oluyo o kadar konsantre olamıyorum tabi benim fikrim shdjjs
Evde yalnız başıma birşeyler yiyip içiyorsam evet genelde birşeyler izliyorum... Bi işle uğraşırken arkada ses olsun diye de açıyorum birşeyler... 😅 Güzel oluyor yani... Yalnız hissetmemi engelliyor... Daha rahat hissediyorum...
Daha çok ürkütücü
Kesinlikle! Yemek yerken bir şeyler izlemek ayrı bir keyif oluyor. Bazen rahatlatıcı bir belgesel, bazen hafif bir komedi... Günün nasıl geçtiğine göre değişiyor. Mesela "Friends" izlerken yemek yemek benim için efsane bir rahatlama anı. Senin belgesel tercihin de gayet hoşmuş, hem keyifli hem bilgilendirici. 😍
Ama tabii, bazen yemeğe çok kaptırınca izlediğim şeyi kaçırıyorum, o ayrı. 😅 Senin başka izleme rutinlerin var mı?
Cevap
14Cevap
Evet genellikle kısmetse Olur'u açar ayçanın emreyi bir hamburgere boynuzlamasını izlerim xnxjxj
Halil değil mi o
Aaaa keşke izlesen
Evet seviyorum hatta izleyecek bişey bulana kadar yemeğe başlayamıyorum
Bir şeyler izlemeden yemek yemek çok zor geliyor
Bayilirim hatta en cok galiba konusanlar veya masterchef ya da komedi turunden seyler izlerim
Film izliyorum sürekli. Hem yemek, hem film güzel oluyor.
Çok severim evet, özellikle dizi falan akşam da haber vs..
Müzik deniz kenarı ya da doğa tercih ederim Tv ya da telefon iptal
Yemek yerken kamp videoları falan izleyince aşırı sarıyor.
Bir şey yemeden hiç bir şey izleyemiyorum. Keyifsiz oluyor.:(
bir tane dizim var yemek bitene kadar onu izliyorum sonra yüzüne bile bakmiyorum
bişey izlemeden yemek yiyemem. evde 3 yemek masası var. ama koltukta tv karşısında yerim
Evet çok severim, genelde yemek yerken hep bir seyler izliyorum. Yoksa canım sıkılıyor. Yemek yerken daha çok keyif alıyorum jdjdjd
Genelde evet en sevdiğim❤
Gözüm tavadaki köftenin altında katılaşmış yağa kaydi 😃
Evet yalnızlığın dibi bu olsa gerek jsjsjs
Bir şey izlemezsem eksiklik hissediyorum 🙂
Genelde arkadaşım hoş geldin, naptın müdür, Güldür Güldür veya olacak o kadar. 😀
İzlemeden yiyemiyorum
Sofrada öyle uzun süre kalmam ben
Evet vaktim olursa seviyorum.
Severim de çok meşakkatli
saçma sapan olsa dahi evet
Evet açarım fırat sobutay hatay sandık içi
İzlemeden yemiyorum alışkanlık oldu
Severim çok güzel daha keyifli oluyor yemek
Sesimden anlayamıyorum
Yurtdisinda yasiyosun herhalde
Yok ya hiç odaklanamam
sevmiyorum..