Hadi ben ısmarlim siz parasını ödeyin 🥱🥱🥱😦 hadi acıktım rıhtımda bekliyorum

Hadi ben ısmarlim siz parasını ödeyin 🥱🥱🥱😦 hadi acıktım rıhtımda bekliyorum

Çağhan2734 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben ısmarlarım 😄
Paran yoksa kendime alır gözünün içine baka baka afiyetle yerim DKLJSKLSJFKL
Boğazında kalsın kık diye gidesin 😜😜😜
Hiç de kalmıyor biliyon mu yağ gibi kayıyor ooh mis miss DKFJDLKFJKDLFJKDL Söyle ne istiyorsan bakım bendensin köftee LDKJFLSJDSKL
Ben niye bu kadar güldüm buna 😂😂😂😂😂😂 ciğer olabilir ya da kuzu şiş olabilir
Benim yorumumu almış yapıştırmış ya KLDJAKLSDJKLSJALK sabah sabah ciğer kuzu şiş falan ağır gelmez mi kurbaney LKDFJDKJSLK
Yok hiç ağır gelmez öyle bir yerim ki üzerine de iki maşaba ayran içerim hatta sen iste çeyreği öküz devireyim hiç sıkıntı değil 😂😂😂😂😂😂
Bütün yorumlarımı okumuş işsiz misin abi KLDJSLFKJSLJKS Valla çiğ inek bile senin yanında güvende değil iki ısırıkta gider hayvancağız
ne alaka kız? Sen kafanda fazla kuruyorsun galiba hayvancagiz bizim yememiz için var benim kilo almam lazım ayrıca çok zayıf birinin beni beslemesi lazım
Bu yorumdan sonra emin oldum SJDHJHDKJAHJK
Daha senin profiline bile girmedim senin bir ruh hastalıklarına gidip tedavi olman lazım boş ver eti falan hadi kendine cici bak
SKLDJAKDALSDJSLKDJALKDJSADKŞLJSALDŞJSADKLSJADKJSKLDDKJHSDJKSAHJDKLSAJDKLAJSDLKSJDLKASJDLKASJDLKASJDLKAJDLK insan kendisine yemek ısmarlayana böyle mi davranır nankörr
İstemiyorum senin yemeğini falan sen benim gururumu al kır parçala üstünde tepin sonra gel ben sana yemek ısmarlıyorum de açlıktan ölecek olsam seni bir lokman kurtulacak durumum olsa yine yemem şimdi gölge etme başka ihsan istemez çekilebilirsin
Tamam Muharrem abi sen sanayi tostundan devam LSSŞDKAKDŞL
O kadar düşmedim balım benim en kötü yemeğim pirzola
Banadaaa :)
İsteyen çok ısmarlayan yok 😢😮💨
Sen bize ısmarla😂
Ayıp edin ha sen iste yeter! Kak çulcuoğlu ya da Kasap halile canın hasını istiyse git beni söyle bes ☺️☺️☺️ Afiyet olsun 🤪🤪🤪🤪
Savol rafik sjsjs
Arzu hal ederim efendim her daim hizmetinizdeyiz ☺️☺️☺️☺️
😂😂
ısmarlayamam para yok