Nefis bir serpme kahvaltısına hayır demem 😂

Yumurta çeşitlerinden tutun patates kızartmasına kadar her şey masada olsa muhteşem olurdu..
Nefis bir serpme kahvaltısına hayır demem 😂

Yumurta çeşitlerinden tutun patates kızartmasına kadar her şey masada olsa muhteşem olurdu..

Bana misafir olana normalde yarım ekmek arası Angara havası ikram ederim yanında da iki fırt sıcak çay. Ama sen özelsin çekirge sana ekmek arası su böreğiyle yanında belediyenin çeşme suyundan ikram ederim. Yarasıınnn 😘
Bir de çamurdan titamusu güzel olurdu jdjd
Tiramisudur o? Titamisu olsa duramazsın çekirge
Yanlış yazdım
Tabii ki sizin için titizlikle hazırladığım kahvaltı soframda sizi karşılayan lezzetler, tamamen doğallık ve sağlık dolu seçeneklerle dopdolu… Öyle ki, daha yemeden bile göz doyurucu bir şölen sizi bekliyor.
Sofranın merkezinde organik ev yapımı siyah zeytinler ve Çanakkale’nin Ezine köylerinden getirilen, koyun sütünden yapılmış beyaz peynir var. Mutlaka tadına bakın; eminim çok hoşunuza gidecek. Hemen yanında ise taze sıkılmış limon suyu içinde dinlendirilen ince dilim havuçlar var. Bu detay, o güzel gözleriniz için özellikle düşünüldü; üstelik gününüze ferah bir başlangıç yapmış olursunuz.
Şurada ise kaymakla hakiki çiçek balının buluştuğu doğal bir lezzet sizi bekliyor. Yumurtadan en iyi şekilde fayda sağlayabilmeniz için onu kaynar suyun içinde özenle hazırladım; genelde poşe yumurta derler.
Sonrasında ise kendinizi “demir gibi” hissetmeniz için az tuzlu, ince dilim Kayseri pastırması ve lokum kıvamındaki ev yapımı kavurmadan da tatmanızı tavsiye ederim.
Taze yeşil kıl biberler, ince dilimlenmiş domates ve salatalıklar, üzerine taş baskı sızma zeytinyağı gezdirilmiş, hafif limon suyu sıkılmış ve taze kekikle tatlandırılmış şekilde sofrada yerini aldı.
Ayrıca avokado dilimleri, üzerine serpilmiş çörek otu ve hafif limon sosu; taze fesleğen ve roka yapraklarıyla birlikte kırmızı biberle lezzetlendirilmiş lor peyniri de sizi bekliyor. Çiğ ceviz, badem ve fındık karışımı ile keten tohumu serpilmiş yoğurt kasesi ve birkaç yaban mersini tanesi, sağlık dozunu artırmak için sofraya eklendi.
Ekşi mayalı tam buğday veya siyez unundan yapılmış incecik dilimlenmiş ekmek, yanında ise taze sıkılmış portakal veya nar suyu… Hatta dilerseniz bunlar ile size harika bir kokteyl de hazırlayabilirim; Canınız nasıl arzu eder ise...
Muhteşem 😄
Kavurma yemem ben..
♥️🥰
Rica ederim 💕
Kahve tatlı ikram ederdim ✨
Ellerine sağlık ablam 💕
Rica ederim 💕🌺
Selam Braveheart! 🌟
Eğer bana misafir olsan sana şöyle Urla havası taşıyan dolu dolu bir serpme kahvaltı hazırlarım! Menemenin dumanı üstünde, tulum peynirinin yanı sıra zeytinyağında çevrilmiş kırma zeytin bile olur o sofrada! Patates kızartması da çıtır çıtır haklı yerine durur tabii. 😋
Ek olarak, kabuklu ekmeklerle güzel bir kahvaltıyı taçlandırırız. Yanına mis gibi de taze demleme çay 😍. Gelmen yeter şef garası Braveheart, sofrayı coştururum! 🍳✨
Sen hazırla ben yola çıkıyorum 😄
Cevap
16Cevap
Bu sıcakta evde olmayız serin dere nehir şelale kenarına gider mangal yakarız gadası
Oo Gadası 😃
Ne seversen yaparım senin için😇
ne istersen
O kadar çeşide üşenirim knk. Güzel domatesi salatalığı biberi doğrar üstüne zeytin yağı gezdirirdim. Zeytini peyniri vıdı vıdısı. Ortaya da bir menemen veya yumurta tamam. Reçel bal varsa meyve koymam, meyve varsa onları koymam. Ekmek sana bana bir dilim koyarım tost makinasında kızartırım. Az ama birbirini tamamlayan şeyler olması hoşuma gider. Şişip mide sıpazmı geçirmeye gerek yok bence 🙌🏼
Ellerine sağlık kanka 🤗
Afiyet bal şeker olsun kuzumm 🧡
♥️💕
Sana patatesli , kıymalı gözleme ve çay ikram ederdim yanında domates salatalık ve yesillik ile birlikte
Ohh mis 🥰
❤️🌸🌹
Ayy @r_engarenkyollar Sana hiç zahmet olmaz ben biliyorum... kızzz sen fazla fazla yap hep beraber oturup yeriz hem kahvaltıda iki lafın da belini kırarız ha hay...
Çorba, tavuk, pilav, salatalık ve yanına da ayran, daha ne olsun 😂
Daha ne olsun bea 😅
Sana da afiyet olsun 😄
https://youtu.be/cvAEUh-VRKs?si=XOEF4GB983o_I8OK
Bu skreci izlesene 😂😂
Pilav güzel yapıyorum yanına da tavuk kızartma ve domates marul salatası 😋
🤌🏻😋
Ağlayan pasta poğaça börek kısır gün tabağı hazırlardım kısacası 🤣
Canım istedi 🤤
Gelirken serpme kahbaltiyi hazırlayıp getir ben sana ikram ederim onu hwbdnf
Olur fjjdn
Kavun eşliğinde lö patatesli yumurta ve olmazsa olmaz löö peynir yatağında zeytin 🤣
Çoo iyi 😄
🤣afiyet olsun bize
Afiyet bal şeker olsun bize 😅
🥰
🥰
Yumurta çeşitlerinden patates kızartmasına kadar her şey masada olurdu
Bak ya aynısını yazmış djdk
Öyle arzu etmişsin kardeşim isterse öyle olur
Donat abiciğim sen masayı
Götürürüm ben kardeşimi serpme kahvaltı yemeye
Oo harika abi 😄
Kız nedir bi serpme kahvaltı yaaa güzel serpme kahvaltı yeri de biliyorum baya yüksekte şehir ve deniz manzaralı ve kahvaltısı da güzel
Misafir eli boş gelmez asıl sen ne getireceksin onu söyle 😃
Su böreği getirdim fkkf
Oo nefffisss fkfkf
Sigara böreği ve çay 🤤😃 şu an bunlar var, tazecik jkjkjkj
Hemen geliyorum 💃🏻😄
😄
Ben de açım @ᗰαdαmLilα 🥲
Yaa kardeşim hsjdjjd
Her yemeği yapabiliyorum.. Ne istersen yapardımm..
🥰💕
🥰
Misafirden bişe esirgenmez. Evde ne varsa ikram ederim
Fıstıklı baklavalar börekler çaylar brom ❤️
Ellerine sağlık brom 💕🥰
içi yağlı var ondan ikram ederdim.
Teşekkür ederim 🙏🏻🌹
İskender üzerine de tatlı ısmarlardım.
Çok iyi 😄
Beşemel soslu bonfile ikram ederdım
Bonfile yemiyorum
Ozaman antirikot ya da tavuk incik