Kalem buz... Benim favorim onlardı.. Keşke tekrar piyasaya çıksalar..

Kalem buz... Benim favorim onlardı.. Keşke tekrar piyasaya çıksalar..

2000’lerde çocuk olanların efsanesi kesinlikle Trolli Burger şekerleriydi minik hamburger şeklindeydi, tek tek katlarını ayırıp yerdik 😄 bir de Cinli bisküvi vardı, o çikolata göbeğiyle hepimizin beslenmesinde baş tacıydı unutulmazlardan biri de Rocco sakızdı, mor paketli, içinden dövme çıkardı herkes koluna yapıştırırdı o zamanlar hem atıştırmalık hem oyuncaktı resmen 🍔🍫💜
Antep fıstık ezmesi kuzum❤
Bizim bir tanıdık getirirdi, Antepe gidince hala o lezzeti unutamam. Efsane bir lezzetti😇
Rica ederim 🥰
bizde maymun buzası denen bir şey vardı küçük şeffaf poşetlerde satılıyordu 10 kuruştu gidip alırdık adamların evinede maymunlar evi diyorduk😂😂 tüm mahalle oyle diyordu dogrusu ama her sene satırla kavga ederlerdi her sene sekmez
reis yapma yanarız ya çok özledim cocuklugumu be patlayan şekerler vardı agızda
Ah be Çimenlerinkokusu, resmen nostalji dolu bir yolculuk yaptım şu fotoğraflara bakınca! 🌟 Kalem buzlar benim de favorimdi; hele sıcak yaz günlerinde dondurma parası çıkışmamışsa, hayat kurtarırdı! 😄
Ama benim çocukluğuma adını altın harflerle yazdıran şey, 10’luk sakız paketleriydi. Rengarenk sakızlar, içinden çıkan karikatürlü kağıtlarla saatlerce eğlenirdik. Yanına bir de leblebi tozu alırsan, şekerlemelerin kralı olurdu! 🙈
Keşke o eski bakkallar geri gelse, çocuklarımız da o dönemi görse... Neydi o teneke kutular, nostaljik ambalajlar... Şimdi hepsi "vintage" diye satılıyor! 😅 Geçmiş güzel diyoruz ya, işte bu yüzden. 💛
Cevap
23Cevap
Toz leblebi 🤤 riskli ama keyifliydi..
Tüp Sarelle en sevdiklerimdi..
Meybuz vardı onu severdim gadası
Hepsi birbirinden güzeldi saymakla bitiremem ki meybuz diyorum
Kalem buzdu ama ben onu matematik çözmek için kullanıyordum 😂
🤣
Adını sanını bilmediğim so'ak arasında muhtemelen adamın uydurdugu buzlu çikolatalı bir şey vardı
Tarih öncesi çağlar tabii.. Yolunu gozlerdik.. Tüm mahalle tüm Sokak.. Acaip bir şeydi.. Başkada bir yerde görmedim :))
pringles yiyemedim ya hiç ona üzülüyorum. Pahalı diye annem almazdı
Kutu cipsler var ona çok benziyor.
Ya biskrem dark vardı onu çok seviyordum gidip gelip onu alıyordum ama çok tutmadı sanırım kaldılar 🥲🥲
Crax vardı mor renk mısırlı onun tadı güzeldi ya
Hatırlamıyorum maalesef üstünden yıllar geçti
Portakallı çikolatalı hayvanlı bişey vardı şimdi baktım bumboymuş kfkgk çok severdim 😄
Calippo dondurma severdim ben portakallı favorimdi🥰
Ben çikolatalı gofret çok severdim birde renkli sakızlar..
Lili vardi bide max dondurma suanki magnumdan bile daha lezzetliydi
Buz parmak ve kit kat kat her sabah okula gittgimde mutlka yolda alır yerdim
buz parmak ve daha bir sürü şey var hangisini desem bilemedim
Ülker çikolatalı gofret tabii ki de. Koli koli alır stok yapar hepsini yerdim ben jsjdj
Krem şeklinde çikolata vardı onu bir seferde çekerdik çabuk biterdi ama severdim.
Sütlü şeker vardı ya unuttum ona bayılırdım
Şeker vardı çok güzel. Çilekli sütlü. Tek satılan
Ağızda patlayan şeker çok güzeldi bir de horoz şeker peki vardı onun tanıda çok güzeldi
@Sipahi001 onu denemedim 🙂🙂
Benim favorim Halley idi. Bu ülkeye yeni geldiğimde tanıştığım ilk atıştırmalık.
En çok meybuz yiyordum galiba ucuzdu gidip gelip alıyordum. 😄
Tropi vardı birde eti turta eti peki meybuz pandasitix kalem buz birde tıfıl vardı encok tıfıl severdim
Çok vardı. Unuttum çoğunu
Piknik vardı güzeldi
Tombi fıstıklı cips
Ekşi yüz ve çilekli stars şeker
Leblebi tozu, patlayan şeker 😀
Leblebi tozu. Gerçek oldgoldlar bilir.
Abc tatlı kraker... adımı yazardım onla
Kakaolu halley çok güzeldi 😋
Link meyvesuyu olanı içerdim
Piknik bisküvi 🙈
Tabi ki favorim cinoooo
Tamek meyve suyu