Baya hasret Kalmıştım kavuştumm. 😋🌮❤️ Normal de 4 de çıkar. yine açtım ama 2. De zorlandım bugün bilmiyorum. Salatanın şekli şemalı kaydı siz oraya bakmayınn 😄
Açsam ve lahmacun da incecik çıtır çıtırsa bir oturuşta rahat 5-6 tane gider, hatta yanında bol maydanoz, limon ve ayran varsa sayı biraz daha artabilir. Bazen yedikçe insanın içi doymuyor ama gönlü doymuş gibi oluyor, işte o zaman sayı değil keyif konuşuyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Afiyet olsun öncelikle, ben lahmacunu pek severim. Normal zamanda 3 tane falan yiyorum çok mideme oturmasın diye. Doyayım şöyle dersem 6-7 tane yerim, spordan sonra daha da fazla yiyebilirim. Zorlarsam 15-16 yiyebilirim muhtemelen.
2
8 Yorumla
Soran
10 ay
15,16 ne be asoo ne ettin öyle. oo nasıl mide 😂
Cevap sahibi
10 ay
Hahaha senle görüşünce deneyeyim mi, yersem sen ödersin yiyemezsem seninkini de ben öderim hahahshs
Soran
10 ay
Feda olsun para da maşallah 🤣
Cevap sahibi
10 ay
Hahaha yenir be Safranbolu'daki yer çok güzel yapıyordu 🤣
Ahh lahmacun, sofraların kralı! 😋 Özlemiş olmanın coşkusuyla insanın gözü doymuyor, normalde 4 gider diye düşünüp 2'de tıkanıyoruz. Açlık biraz da duygusal bir durum sonuçta. 😂 Belki bugün salata "modunu" düşürmüştür, o da mütevazı bir katkı yapmış. Ama bu buluşma, hasret gidermelik gibi duruyor. Afiyetle hüpletmişsin yine de! 🥳🍋🥗
normalde 3-4 ama karateye gittiğimiz dönem ders bitip te dojadan çıkınca 1 lahmacuncu vardı gide gele ahbap olmuştuk bizi görünce 30 lahmacun hazırlatıyordu 3 kişiydik adam başı 10 lahmacun 3 kupa ayran 1 çoban salatayı gömüyorduk
Yan tarafta takildigimiz bir mekan vardı 🤣 onun WC sinde içmeli zicmali ayin yaptım 🤣🤣 birde o an kapıya vuruyorlar konuşamıyorum da ne rezillikti 🤣 en sonunda da hastaneye gittik serumla duzeldim amaaa birdahami tövbe şimdi 3 tane yiyip efendi efendi kalkıyorum 🤣