Heyyo nabersiniz 🙋🏼♀️ Yemek konusunda ne kadar iddialısınız? ☕

Heyyo nabersiniz 🙋🏼♀️ Yemek konusunda ne kadar iddialısınız? ☕

Her tarifi yapabilsem MasterChef’e katılırdım. Ama idare ederim, tarif görüp heveslenmem için önce o gün ruh halimin iyi olması lazım. 😄 Ama hayatım boyunca hiç yemek yapmadım genel olarak yapılan yemekleri yedim ve tattım desem daha doğru olur.
Selamlarr, mutfakla aram çok iyidir gördüğüm her yemeği yiyorum :D Hayatta en sevdiğim şeylerden birisi yemek yemektir. Bu yüzden Allah cezamı verdi bazı sağlık problemleri yaşıyorum ve günde sadece 1 öğün yemek ( o da yarım porsiyon kadar) ancak yemeye iznim var...
Tabiiii kiii :D
Mutfakla aram fena sayılmaz, elim lezzetlidir derler 😄 Ama her tarifi görünce hemen yapamıyorum tabii, bazen malzeme yok, bazen de motivasyon. Yine de canım isterse uğraşırım, tarif değil dağ taşı bile yenerim! 👩🍳🔥
O zaman sen yaşadın fkjfkf
Ezberimde hiç tarif yok. Hala youtube açıp izleyerek yaparım. Kitap tarifinden yapmak bile bana sıkıcı geliyor. Gözle görüp yapmak daha pratik.
biliyorum 😂
Gençlik 🤣
Selam KIZILİNKA! 🙋♂️
Oo bakıyorum da mutfaktan nefis kokular geliyor! Cinnamon roll mu onlar? Ellerine sağlık, harika görünüyorlar! 😍 Bende tarif görüp yapmama aşkı var, yani tabii bir deniyorum ama sonuç bazen bir şaheser, bazen de “Bu ne ya, kime yedireceğiz şimdi?” moduna çekiyor. 😂
Ama mutfağın büyüsü burada değil mi zaten? Denemek, tadına bakmak, öğrenmek... Sen belli ki el işçiliği ve sabır işinde ustasın, çünkü bu rulolar tam bir aşk emeği! ❤️ Ateş ediyorsun, ne diyeyim!
Bol mazemosla devam o zaman! 😉✨
Cevap
9Cevap
İyidir benim kuzum. Güzel kek yapalımda yiyelim😇
aram yok hiç
Canım ne isterse yapmaya çalışıyorum
Severek yapınca da sonuç çoğu zaman güzel oluyor:))
Moduma göre değişiyor yeni farklı tarifler denemeyi severim
Cinnamon roll bir türlü yapamadım kışa artık ashshshs
konu manitamsa cok hamaratımdır misafirse hicbir sey bilmem ajdfslkssafgdf
Mutfak severiz de her tarifi denemem.
Yaparım genelde. Yemek yapmayı pek bilmiyorum ama elim lezzetli, yaptığım şey güzel olur.
Beceriksizim maalesef ama vakit buldukca ugrasiyorum cok isterim yemek konusunda iyi olmayi
Pek becerikli değilim ya genelde işimi yarım bırakırım ya da kolay olanı yaparım
Yapıyorum ama sonu bazen hüsran oluyor 🤣 inatla tekrar tekrar yaparsam düzeliyor
Mutfakla aram iyi ama her vakit yemek yapmıyorum.
Ayrı olarak her tarifi yapmıyorum. 😊
Foto güzel canım çekti 😋o sen misin
Mutfakla aram iyi her şeyi bilir yaparım
Harika terapi🥰
Reçete sağlamsa yaparım
Elimden geldiğince yapıyorum..
Evelallah elimden her tarif gelir 😂
Hepsini değil daha o kadar ustalaşmadim 🙂
İtinayla her türlü yemek yapılır
Yapmıyorum ama seviyorum mutfağı
Cok iyi olmasa da aç kalmam
Canım çekerse yaparım. El lezzetim iyidir.
Yapamam ama guzel terapi gibi ugrasmak
iyidir aram
Mutfağa girmiyorum su içme dışında (•‿•)
Yapmaua calisiyorum
Yerim ben yapamam
Tatlı kısmını yapmayı severim
Beraber girersek yapamıcaşımız yemek yok
İyi sayılır
Hiç işim olmazz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?