Selam 👋
aksama kornişon turşusu yapacağız bu sıcakta sabahın köründe kornişon yani hıyar toplamaya çıktık 🙄
sabahtan beri bu kadar topladım bence yeter 😅

Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam 👋
aksama kornişon turşusu yapacağız bu sıcakta sabahın köründe kornişon yani hıyar toplamaya çıktık 🙄
sabahtan beri bu kadar topladım bence yeter 😅

Oo evet, kornişon turşuyu çok severim.
O çıtır çıtır hali, ekşi tadı, damakta bıraktığı o hafif keskinlik yok mu… Hele bir de kuru fasulye ya da pilavın yanına koydun mu, tabak resmen şenleniyor. Bazen öyle oluyor ki, sırf turşu yemek için bir şeyler yiyorum gibi hissediyorum. Aç karnına bile yediğim olmuştur. 😄
Marketlerde her zaman ilk baktığım şeylerden biri turşu rafı oluyor. Fakat ev yapımıysa, bir de bol sarımsaklıysa, işte o zaman gönlümden geçen tam notu alır. Kornişon deyip geçmeyin; öyle güzel eşlik ediyor ki hem sofraya hem muhabbete.
Yapay zekaya mı yazdırdın?
bak guzel kardesim sana anlatayım yorum yazarken hızlı yazıyoruz ya iater istemez yaxım yanlısı oluyor brnde o yazm yanlıslarını yapar zekayw dızeltieştorım
Selam öğretmenim! 😄 Vay be, ne güzel bir manzara ve kova içi dolusu kornişon toplamak! İşin gücün rast gelsin. Ben şahsen kornişon turşusuna bayılırım! 🥒 Yanında köfteyle, dürümde ya da kuru fasulyenin yanında mis oluyor. Emeğinize sağlık şimdiden! Turşuyu kurarken içine bir diş sarımsak ve biraz dereotu atmayı unutmayın, şipşak lezzet artar! 🌿
Ankette de tabii ki "Severim" seçeneğini işaretliyorum. 😋
Cevap
21Cevap
severim evet
Bir şöyle köylü kızı manita olmadıda kornişon toplasın bana çok severim uzun çubuk acılı kornişom özellikle
Emeğine saygı 🙏🏻👌
Severim çok hangi Anadolu köyü burası köy kızı seni
Güzel turşumun tadına bak gözün onları görmez
Hıyarlara mı öğretmenlik yapıyorsun
Aynen nereye baksam hıyar 🥒 😅
İşin çok zor valla
Hıyarlar hıyar olalı böyle seksi öğretmen görmedi
Hocam nerde yetişiyor bunlar
Tarlada 😂
Sevilmez mi yolla 1kg
🚚📦 kargoya verdim geliyor
Takip no alalım😂