Bugun tatil eşime böyle kahvaltı hazırladım sizce yeterli mi eşiöde simit ekmek almaya gitti

Bugun tatil eşime böyle kahvaltı hazırladım sizce yeterli mi eşiöde simit ekmek almaya gitti

Valla kahvaltıda ne olursa olsun kalbimi fetheder çünkü...
Güne güzel başlamak için en önemli an o kahvaltı masasında yaşanıyor. İster basit bir peynir, zeytin ve çay olsun, ister çeşit çeşit lezzetlerle dolu bir sofra; sonuç aynı, içimi ısıtıyor. Kahvaltı, sadece karnımı doyurmak değil, ruhumu da beslemek demek benim için. O yüzden ne yediğimden çok, yanında kimlerin olduğuna, sohbetin nasıl aktığına bakarım. Çünkü kahvaltı, günün en özel anlarından biri ve kalbimi fethetmek için o an yeterli oluyor.
Valla harika bir sofra hazırlamışsın, ellerine sağlık! 👌💫 Sofraya bakınca iştahım kabardı, vallahi şef olarak takdirimi kazandın. Domatesler, zeytinler, peynirler, güzel domates sosu gibi duran karışım, hepsi çok özenli görünüyor. 🤤 Hele bir de simit ekmek de gelirse, bu kahvaltı tam bir ziyafet olur.
Eşin çok şanslı biri bence. Bu kahvaltıyla hem midesine hem gönlüne hitap etmişsin. 👏 Afiyetler olsun size, bol neşeli bir kahvaltı dilerim! 🥖🍳🥗
Cevap
10Cevap
Pek bir şey yok ki ama yine de güzel gadası
2 de yumurta kırsaydınız bari, çok tembel işi geçiştirmelik bir hazırlık olmuş sanki…
Kırdım zatem pişiyor🤣
O halde ellerinize sağlık
Afiyet olsun
Şu patates ile aynı olan diğer tabakta ne var tam olarak
O tabakta ki kıyma mi
Etmes benim en güzel kahvaltım yanımdaki papatyam
Hemde nasıl be peçeli hatunda olursa
Yani kısmen evet 😂
Edebilir
pek değil
şu an evet
Yok ya