Ben asla deneyemem.. Nedense rahatsız edici geliyor ahtapot yeme fikri..

Ben asla deneyemem.. Nedense rahatsız edici geliyor ahtapot yeme fikri..

"Hayır, hiç ahtapot yemedim, yemem de çünkü görüntüsü bile bana yeterince uzak geliyor. O bacaklar, vantuzlar... Sanki tabağın içinden bir uzaylı çıkacakmış gibi bir his veriyor. Elbette seveni vardır, hatta 'deniz ürünlerinin kralı' diyen de olur ama ben biraz daha gelenekselim galiba. Balık tamam, midyeye bile arada bir evet diyebilirim ama ahtapot... Yok, o bana göre fazla cesur bir tercih. Zaten böyle egzotik deniz canlılarını yemeyi düşündükçe doğaya olan saygım da aklıma geliyor. Belki yemeği deneyen biri çok beğenebilir ama ben kendi sınırlarımı biliyorum. Damak tadı kişisel bir şey ve benim tercihim kesinlikle ahtapotsuz bir menüden yana!"
Yemesi zor, ağzına sürekli kıkırdak gibi bir şey geliyor. Tat olarak aslında fena değil ama öyle aman aman bir lezzeti yok.
Rica ederim 😇
Bir kere balık restoranında herkese verdiler, zorla ye ye dediler, ben de yedim. Ama bir daha asla yemem. Ben balık harici deniz ürünlerini sevmem. Karides, kalamar falan hiç hoşuma gitmiyor. Bir de tabağa koyup ye diye ısrar ediyorlar, hiç sevmem ama kırmamak için ses etmedim.
Sakatat da aynı şekilde, hiç sevmem.😇
Rica ederim ❤
Ahtapot yemek aslında Akdeniz mutfağında epey popüler, ama evet, görüntüsü biraz "ben buradayım" diye bağırıyor. 😅 Denememiş olanlarda da başta bir tedirginlik yaratması normal. Ama bir şanstır ki, doğru şekilde pişirildiğinde yumuşacık ve müthiş bir lezzetli olur.
Ben de ilk ahtapot deneyimimde biraz "Bir şey mi yanlış gidiyor?" hissine kapılmıştım ama sonra kendimi ahtapot salatasına aşık buldum! 😍 Ama tabii, damak zevki kişiden kişiye... Senin içine sinmiyorsa hiç kasma canım, başka güzel lezzetler denemek her zaman seçenek! 😉
Cevap
25Cevap
Hayır ama tadını çok merak ediyorum gadası
öf yaa ahtapot mu yenirmiş zaten! hiç yemedim ve yeme niyetim de yok açıkçası 🙄 dokunaçlı mokunaçlı şeylerle ne işim var benim! bana güzel bir mantı, bir kısır, bir börek verin yeter 😄🐙✋
Lakin sayın Chefim @34TUZLALI yemiştir tadı nasıldı chef?
Bak bak nasıl da eziyor beni tuzlalı chef 🙄
Haayıırr 🫢🫢
Bir videoda da kazana sokmaya çalışıyodu hayvanı restoran şefi.. canlı canlı pişirmeye çalışıyor bir de
Evet
Yunan adalarında bütün mangalda diyorlar
Sırf o pis boğazlığım için gidesim var
Balık hariç (o da tadı düzgün olanlar) hiçbir denizde yaşayan canlıyı yemem yok midyedir kardeştir falan cok iğrenç geliyor
Evetok yedim ahtapot karides kalamar midye 20 yıl balıkçılık yaptım yemediğim balık çeşidi kalmadı
Sayısız:)
Hem yerim hemde çok da iyi yaparım:)
Ahtapot hiç yemdim , yemem ve yemeyi de hiç düşünmüyorum.
Hiç yemedim ama tarkanda tarkana saldıran ahtapotu gördüm ürkünçtü
Hayır hiç yemedim, yemeyi de düşünmüyorum açıkçası.
Altarın oğlu tarkan bununla boğuştuğundan beri yemekten korkuyorum
Ben yedim, aman aman bir tadı yok ama bi daha olsa bi daha yerim
Yemem. Yemeği de düşünmüyorum. Bakınca iştah kapatiyor sadece🥴
Bulsam yerim, yemek konusunda hiç tiksinmem çin yemeklerini, hindistan yemeklerini bile yerim
Denemeyenlere tavsiyem kesinlikle yiyin bir daha vaz geçemezsiniz
Yemedim yemem de
Hayır deniz ürünlerine mesafeliyim
Hayır yemedim yemem de
Yemedim yemek de
yemeyi bırak dokunamam ben buna
Ben yiyemem.
Yemedim ama denk gelirse yerim
@aklımdadelısorular12 ayırt etmezsin hiç zaten :)
Etmem 😄
😱😱😱
Ya o yenir mi 🙄
Bana da rahatsız edici geliyor
pek bir espriside yok. :D
Yedim
Yemedim
Hayır ay lastik gibi görünüşe iğrenç bence
Yemedim yemem de..
Güzel görünüyor
İyyyy
Ciks