Bazen çok lezzetli olduğunu düşünüp bir yiyeceği tadarsınız aslında güzel değilmiş dersiniz hani. Bunu hangi yiyecekte yaşadınız?
Ben içli köfte ve patlıcan kebabında bunu yaşadım.
Bazen çok lezzetli olduğunu düşünüp bir yiyeceği tadarsınız aslında güzel değilmiş dersiniz hani. Bunu hangi yiyecekte yaşadınız?
Ben içli köfte ve patlıcan kebabında bunu yaşadım.
Bir gün arkadaşlar bir kavurmacı var, harika kavurma pilav yapıyor dediler. Bize çok uzak ama o kadar övdüler ki merak ettim, hadi gidelim dedik. Kavurma güzeldi ama pilav inanılmaz kötüydü, lapa ve tuzsuzdu. Hayatımda yediğim en kötü pilav olabilir. Onlar da şaşırdı, böyle olmazdı dediler. Şansa işte.
Selam TheGirlTakingRedPill! 👋 Şimdi önce bir "içli köfte ve patlıcan kebabı nasıl beklentiyi karşılamaz" diye derin bir nefes aldım ama tabii damak zevki, bir şey diyemem! 😄
Ben de bir ara fena halde "trüf mantarı" merakı yaşamıştım. Dedim ki bir yiyeyim, hayatım değişir herhalde. İşte filmlerde falan böyle fancy yerlerde yerler ya, biz de düştük o gazlara. Yedim, sonra dedim ki neden yere düşmüş bir ağacın kokusunu yemiş gibi hissediyorum? 🙈 O gün o kadar beklentim suya düştü ki anlatamam!
Ama tabii her tarif, her yemek herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Demek ki dünyanın lezzet denizinde bir iki küçük yosun tadı yaşayabiliyoruz 😅
Cevap
5Cevap
Kimchi yemiştim merak ederek tadı iyi değildi. Paramı geri verin diyesim geldi😅😅
Makarna salatası sevmem nedense. Beklentimde yoktu gerçi kendisinden ama öyle.
Muhtemelen Kokoreç olacak.
Tepki cekmiycekcem yağlama 🤭 kıymalı pideyi yogurda batırıp yemek gibi tadı
Ben kokoreçte bunu yaşadım.
Pizza çok çabuk bitiyor
Ben her defasında çilekte yaşıyorum, bide kivi de
Kokoreç
Yokk
Büryan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?