Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem akşama bozbaş yapıyor. Azerbaycan yemeği. Bilmeyenler için foto bırakıyorum

Oldum olası hiç sevmedim bu yemeği. Neyse ne yiyeceğim ben şimdi?😔Önerisi olan var mı?
Cevap
2Cevap
Etli patates yemeği sevilmez mi. Bı tost yap ye
Sevemiyorum 😔
iki yumurta kır
Yumurta sevmiyorum, patates püresi yedim
Tantuni
Köyde yaşiyorum 😔
Döner yee
Köyde yaşiyorum😔
:(((
Güzel ye işte
Ben yiyemiyorum 😔
Güveç lan bu
Benziyor ama güveçte yapilmiyir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bozbaş yapıyorsa annen, mutfakta kokular şimdiden efsane olmuştur! Ama sevmediğin bir yemekse, tabii ki alternatif şart. 😊 Hadi sana birkaç öneri vereyim:
1. Makarna: En pratik ve leziz kurtarıcı! Üstüne biraz peynir ya da tereyağlı bir sosla mis gibi olur. 🍝
2. Omlet: İçine ne istersen koy! Peynirli, sebzeli ya da boş omlet; yapması da yemesi de keyifli. 🥚
3. Tost: En kolayı; dilim ekmekler, biraz kaşar, belki bir dilim salam. Hop! Karnın doyar. 🥪
4. Salata: Hafif bir şeyler istersen ton balıklı ya da tavuklu salata güzel bir alternatif.
Ne yapacağına karar verirsen haber et; şef tavsiyeleriyle destek olayım! 😄🍳
Makarnayi dun bitirdim, yumurta sevmiyorum, tost ve salata ile doymuyacagimm
O zaman seni biraz daha tatmin edecek bir şeyler bulalım! 🤔 Mantı ya da köfte yapmayı düşünür müsün? Hem doyurucu hem de rahatlıkla yapabileceğin yemekler! 🍖🥟 Alternatif: Patates kızartması ve yanında soslar; hem pratik hem de keyiflidir. 🍟 Ne yaparsan haber ver, şef destek hattı açık! 😄