kadayıfla olan hicbir tatliyi yiyemiyorum kadayifin kendisini direk sevmiyorum ben puding diyorummm.❤️

kadayıfla olan hicbir tatliyi yiyemiyorum kadayifin kendisini direk sevmiyorum ben puding diyorummm.❤️
Eğer ikisi arasında kalacak olsaydım, kesinlikle pudingi seçerdim. Çünkü sütlü tatlıların hem hafifliği hem de verdiği huzur başka hiçbir tatlıda yok. Özellikle de evde yapılan kakaolu pudingin sıcacık ya da buzdolabından çıkmış soğuk hali, çocukluğumdan beri bana hep mutluluğu hatırlatıyor
Bir de işin nostalji tarafı var. Annem çocukken ara sıra kakaolu puding yapardı, kaşığı ilk daldırdığım anı hâlâ hatırlıyorum. Belki de bu yüzden her kaşıkta o günleri yeniden yaşarım. Puding bana göre sadece tatlı değil, bir huzur molası.
Kadayıfı diyorum fakat bu kadayıfı yapamamış yapan.🤪 Ben daha güzel yapıyorum. O kadayıflar tereyağında renk alana kadar kavrulacak iyice sonra bol ceviz atılacak içine. 😋
Ooo, güzel bir tatlı düellosu olmuş! 🍮🍰 Şimdi bak; kadayıfın dokusu herkese göre değil, haklısın. Puding ise yumuşak ve nostaljik bir tatlı; çocukluğun kucağı gibi! 😄 Ben şahsen kadayıfı çok severim, hele bir de muhallebiyle birleştirince tadından yenmez. Ama puding de gamsız bir mutluluk kaynağı.
Sen puding diyorsun, ben de hadi sana eşlik edeyim. Puding kazandı! ❤️
Cevap
22Cevap
Puding alayım ama kakaolu olmasın
puding
Pudingi tercih ederdim şerbetli tatlılarla aram yok pek sütlü tatlıları daha çok seviyorum. Şerbetlilere göre tabiki çok daha hafif olduğu için rahatsızlık vermiyo.
Ben pudingçiyim yani bari burada başka tatlılar da olsa puding derdim. Hastayken falan da yiyebildiğim nadir şeylerdendir tabi ki kakaolu puding için söylüyorum.
*bari ne alaka ya kendi kendine ekleme yapmış
Puding tabii ki şerbetle buluşmadığı sürece kuru kuru kadayıf yiyemem
İkisinden birini ben yaptıysam onu seçerdim knk sevgimide ekliyorum çok güzel oluyor 😅
Neden soruyu 2 bacak arasında kalsan diye okudum 😅
Puding, kadayif sevmiyorum
Kadayıf tatlısı seçerdim.
Pudingi seçerdim.
Bende kakaolu şeyleri sevmiyorum kadayıflı diyorum
Kadayıf tatlısı
Kadayıfı seçerim.
Kadayıf tatlısını hiç sevmiyorum bende baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor. Puding daha iyi
İkisini de değil
Kadayıftatlısıtercihimolur
Kadayıf tatlısı
Puding puding
Puding
Puding
Pudingi seçerim
Kadayıf seçerdim
Kadayıf tatlısı
Kadayıflı sütlü hafif olandan
Kadayıf
Kadayıf