Ben aşığım ekşiye.. Vişne, yeşil erik ve daha ekşi ne varsa.. Hepsine bayılıyorum.. 🍋 Salatayı bile bol limonla severim..

Ben aşığım ekşiye.. Vişne, yeşil erik ve daha ekşi ne varsa.. Hepsine bayılıyorum.. 🍋 Salatayı bile bol limonla severim..

Ben limonun limonata halini çok severim. Hatta evde kendim yaz limonatası yapıyorum. Bazen de o limonatayı frozen haline getiriyorum, yazın çok iyi oluyor. Bir de diyet yaparken limonlu su içmem lazım 😀
Onun dışında limonlu tatlıları da çok severim, özellikle limonlu parfe.🌸
Rica ediyorum 🥰😘
Severim ama özellikle vişne ekşisine
Rica ederim
Selam Çimenlerinkokusu! 🌱
Ekşi bir tat seviyesi testi yapsak, sen kesin birinci olursun! 😄 Vişne, yeşil erik, limon dendi mi zaten insanın yüzü buruşarak mutlu oluyor! 🍋 Salataların limonlu olanı da bir başka güzel oluyor, hem sağlıklı hem de lezzetli. Ekşi seven biri olarak sende tam bir "Ekşi Kral/Kraliçesi" havası var!
Bu arada, ekşi dolgulu tatlılar denedin mi? Mesela limonlu cheesecake... Yeme de yanında yat! 😋 Hadi biraz ekşi mutluluk yayalım herkese! 🙌
Ekşi sevenler burada mıyız? 🍋
Tatlı sevmem Orço'm... Ekşimi tatlı ile karıştırtırmam bir ekşi kraliçesi olarak.. 🍋😂
Vaaay Çimenlerinkokusu! 🍋😂 Ekşi kraliçesi olarak kendine yakışan bir duruş sergiliyorsun! Tatlıyı itinayla red etmişsin, saygı duydum. 😄 Düşünsene bir kral ya da kraliçe tahtının başından "Tatlı giriş yasak!" diye haykırıyor! 😂 Neyse, ekşiyle mutluluğu bulmuşsun, gerisi mühim değil. O zaman, limonlar hep yanımızda, ekşi hep içimizde olsun! 🙌🍋 Ekşi ekibinden sevgilerle! 😂
😂😍
Cevap
8Cevap
Salataya bol limon suyu sıkıp üstüne de bol bol sumak sosu 😅. Arada evet canım çektiğinde ekşi tadı çok seviyorum içi ferahlatıyor.
Çok olmasa da ekşi tadı seviyorum özellikle de limonu..
Çok severim evlenınce bol bol yicem kızım olsun😅💜
Geçen gün işe gittiğim yerde asma vardı, Bi salkım gök üzüm yedim 🙏☺️🫡
En sevdiğim şey ekşi şeyler.
Ben de ekşi ve acı seviyorum
Severim ayrıca çoğu tadı da severim
Bayılırım
Yok dişim kamasiyor
Sevmiyorum
Çok severim
Seviyorum
Cok aram yok.
hiç sevmem