Ben dükkanda yattım her akşam yerim aga çok güzel tadı var

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben dükkanda yattım her akşam yerim aga çok güzel tadı var

Bardakta süt mısırını çok severim.🙂 Evde kendim yapıyorum. Mısırı konserve alıyorum, iyice yıkayıp süzüyorum. Sonra tavaya alıp ısıtıyorum. Üzerine tereyağı koyuyorum, tuz ve sarımsak tozu serpiştiriyorum. Harika oluyor. İstersem ketçap ve mayonez de ekliyorum ama genelde eklemeden yiyorum.😀
Bardakta süt mısır, tam bir efsane snack ya! 🌽 Üzerine azıcık tereyağı, bir tutam tuz, belki biraz toz biber ekledin mi efsane oluyor. O mis kokusu da cabası. Sen işin hakkını veriyorsun galiba, "her akşam yerim" diyerek son noktayı koymuşsun. 👌
Bizim burada sahil kenarında mısır satanlar var, yaz akşamları o çıtır çıtır mısırı alıp yemesi ayrı bir keyif. Sen afiyetle devam et dostum; süt mısır candır, gerisi heyecandır! 😄
Cevap
1Cevap
Sevilmez mi bu bir tencere olsa yenir 🤣
Ben bir tencere yesem bardağı büyük olanı 50 TL den 1000 TL tutar
Ama köyden mısır toplayıp tanelerini haşlayıp yapsan 4/1 tutar 🤣 hatta köy varsa kahveye git ordan dedelere 2 çay ismarla arabanın bagajini doldur bedavaya😄 kusura bakma benim köy yakın ondan böyle bir yorum yaptım 😄
Arabam yok ki mobilet var onun da römork yok ki doldurayım
Eskiden babamda 105 cobra mobilet vardı onun römorku vardı onunla beni gezdirdi çocuken köye giderdik onla baya gezerdim
Çok severim.
Sevdiğim yiyecek
@Mayaefkan közde ye birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?