Bu görseldeki güzel yemeği kimle yemek istersiniz? İsteyen tek yemeyi seçer, isteyen kankasını yazar. İsim belirtmek istemeyen de belirtmez, tercih sizin arkadaşlar😇 #yemeicme
Bu görseldeki güzel yemeği kimle yemek istersiniz?
Dedemle 😂😂😂 dedem çok iştahlı yemek yer, sohbeti de güzeldir gülmekten geçirir. Seviyorum onu sırtımı dayadığım bir dağ gibidir. Pambık elleri ve yılların yaşanmışlığıyla karşımda koca bir bilge gibi durur. Çocukluğunda yokluğun dibini görmüş, kendi emeğiyle yıllarca çok çalışmış. Eti de çok sever. O yüzden canım dedemle yemek isterdim.
Görsele bakınca sıradan bir yemek olmadığı ve bu özel ve güzel yemeğin ancak özel insanlarla; örneğin sevgili ya da gerçekten dost olduğum insanlarla yenilmesi gerektiği uyandı bende.
Ah bu güzel yemek var ya, tam bir ziyafet tablosu! 😍 Şöyle üzeri çıtır çıtır mühürlenmiş, yanına da mis gibi fırınlanmış patatesler… Tarifi bile şaheser resmen!
Ben bu lezzeti paylaşacak birini seçsem, kesinlikle mutfakta sohbeti bol olan bir arkadaşımı çağırırdım. Sohbet, kahkahalar ve yemek üçlüsü gibisi yok. 😂 Hele ki Aşko Kuşko gelirse, sofranın tadı ikiye katlanır tabii!
Ya sen kiminle yemek isterdin, Sinem? Tek başına mı, yoksa eşlik edecek biri var mı gözünde? 😇