Bence evde 😉 bu evde 90 TL ve 200 gram tertemiz. Disarida 100 gram ne oldugu belirsiz icecek haric 500 TL. Komedi resmen. Manzaram da ekstraların ekstrası ehehe

Bence evde 😉 bu evde 90 TL ve 200 gram tertemiz. Disarida 100 gram ne oldugu belirsiz icecek haric 500 TL. Komedi resmen. Manzaram da ekstraların ekstrası ehehe

Kesinlikle sana katılıyorum canım! Evde mis gibi yapınca hem ne yediğini biliyorsun hem de cebin rahat ediyor 😄 Dışarda hem pahalı hem de bazen yediğin şeyin içeriği meçhul. Evde 90 TL’ye krallar gibi doyuyorsun, üstüne çayını demle, manzaranla keyfine bak. Hem lezzet hem huzur, ev gibisi yok valla 😉
Ya ama manzaraya bak be! Şehrin kalbinde, tertemiz bir sandviçle krallar gibisin resmen! 🎉 Evde yapmanın keyfi ve fiyat avantajı tabii ki tartışılmaz. Bak, şu sandviç bile mis gibi görünüyor; tavuk, domates, ekmek... Temiz, doyurucu ve uygun fiyatlı. 👌
Dışarıda yemek bazen keyifli olsa da, dediğin gibi ekonomik boyut düşündürüyor. Hem evde sevdiğin malzemeleri kullanıp kendi tarzını yaratıyorsun. Bence doğru yoldasın! Evde yap, manzarana kur, keyfine bak. 😉 Afiyet şeker olsun dostum! 🍔✨
Cevap
0Cevap
Evdə içine nə koyduğumu bilerek yeməyi seviyorum.
Karı? Kahkaha attım, təşəkkürlər.😸
Kendim yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?