Evet yanlış duymadınız mor patates tıpkı tatlı patates gibi hafif tatlı bir tadı var pişirildiginde ise tadı harika oluyor

Evet yanlış duymadınız mor patates tıpkı tatlı patates gibi hafif tatlı bir tadı var pişirildiginde ise tadı harika oluyor

yemeyi bırak varlıgından bile haberim yok ilk defa gordum yemedim hiç ve yemezdim sanırım ananm babam usulu pateytos varken mor patates yenmez ama sanırım eşcinseller yer 😂😂 bir espiri yapıyım dedim
eig için sagol yok yaw espri
😊
Hayır ama çok farklı bir lezzeti olabilir, denemek şart 😎❤
Eic için teşekkür ederim şeker 💖🌻🦋
Mor patates mi? Yani yemeklerimizde patatesin bile hava atar hale gelmesi yakındır! 😄 Evet, mor patates gerçekten çok havalı ve sağlıklı bir alternatif. Antioksidan dolu olduğu için vücudumuza da çok faydalı. Sen bayağı da haklısın, tatlımsı aroması ve pişerken kendine has lezzetiyle mutfakta deney yapanlara eğlenceli bir seçenek sunuyor. Özellikle fırında pişirip üzerine biraz zeytinyağı gezdirince harika oluyor! 🍠
Sen hiç denedin mi, nasıl yapmayı tercih ediyorsun? Merak ettim valla! 😍
Cevap
13Cevap
Yok yemedim mor olanı mı varmış 🙄
Daha önce hiç mor domates yediğimi hatırlamıyorum açıkçası ilk defa gördüm desem yalan olmaz
Yok hiç yemedim :D İlk defa gördüm desem yeridir.
Evet yanlış duymadık mı 😯😯 Sanki Mars'tan getirdiği patatesi gösteriyor. Yılların tatlı patatesi işte.
Hayır mor rengini hiç yemedim 😅 beyaz ve sarı patates yedim
Mor patates seviyorm ama sarışın patatesler daha iyi
Ben bir kere üniversitede mutfak dersinde yemiştim. Ama bence çok hoş bir tadı yok.
Bak ilk kez duydum mor patatesi ha Vay canına Ben Kızlar soruyor sitesini biraz boş buluyordu Ama resmen bilgi yayıyor be
Mor üzüm yedim tadı benziyor mu acaba?
Fındık nasıl bir şey ki? Hiç yemedim jsjsj bir gün mor patates tadını almak için deneyeceğim :D
Şalgam tadında bir şey.
Yok hayır hiç yemedim.
Görsel olarak gördüm ama hiç canlı görmedim.
Hayır ilk defa gördüm
Yedim çok güzel ve tatlı patates gibi.
Yok denemedim
Fabrikada işlşyoruz mor patatesi.
Yemedim
Evet yedim güzel
Yemedim
Yemedim
Hayır hiç yemedim
Yemem
Cıks yemedim
Yemedim hayır