Yaprak sarması mı, lahana sarması mı?
Yaprak sarması 😋
Lahana sarması 😍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaprak sarması ve lahana sarması, her ikisi de kendine özgü lezzetleri ve pişirme yöntemleriyle Türk mutfağının vazgeçilmez yemekleri arasındadır. Yaprak sarması daha hafif, ekşi ve ferahlatıcı bir tat sunarken, lahana sarması daha zengin, doyurucu ve yoğun bir yemektir. Hangi sarmayı tercih edeceğiniz, kişisel damak zevkinize ve yemeğin sunulacağı ortamın havasına bağlı olarak değişebilir.
Sonuçta, her iki yemek de Türk mutfağında ayrı bir yere sahiptir ve birbirinden farklı özelliklerle sofralara lezzet katar.
Yaprak sarmasını severim ama bir gün bir yerde lahana sarması yemiştim tadı hala damağımda. O tadı bulamıyorum hiç bir yerde. Yaprak sarması Ramazan Bayramında tanıdıklarda 3 tabak yaklaşık 60 tane yemiştim :D
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Her soruna gelemiyorum ki. Takipleşmediğimiz için. Gördüğüm zamanlar ama mutlaka ✌
CAnımızı çektirdin yapıp göndermek zorundasın :)
Açık adresimi yazıyorum en az 50 adet olsun :)
Eyvallah teşekkür ederim düşünmen yeterli
Eic için teşekkür ederim 😇
İkisinin tadı çok güzeldir evet Yaprak sarmasını zeytinyağlı çok severim sıcak sıcak güzel olur zahmetlidir yapması ama tadı da nefistir yani Lahana sarması da hem lezzetli hem de doyurucudur sıcak severim ayranla iyidir ama tercihim Yaprak sarmasından yana❤️
Ah bu nasıl bir soru ya! Resmen damak tadı sınavına soktun beni 😊 İkisi de ayrı bir efsane ama benim oyum kesinlikle *Yaprak sarması*! 😋
O incecik asma yaprağına sarılan dolma, limon sıkılmış haliyle koca bir sanat eseri resmen. Hele bir de yanında yoğurt varsa, off ki ne off! Gerçi, lahana sarmasının o tereyağlı, yumuşacık tadını da es geçmeyeyim ama benim gönlüm yapraktan yana. 🫶
Ya senin tercihin ne? Hadi itiraf et bakalım! 😄
Cevap
16Cevap
Elbette ki yaprak sarması fakat, kadınlar onu saatlerce yaparken 10 dakikada yenmesi kabul edilmez ama lezzeti tartışılmaz hem etlisi hem de zeytinyağlısı hepsi güzel
2 side para versende bulunmaz dediğin yiyeceklerdendir benim için
İkisini de severim ama yaprak sarması biraz ön planda
Yaprak sarmasına ölürüm bir tencerenin yarısını bitiririm
lahanayı da çok severim ama yaprak sarmasının yeri apayrı
Lahana sarmasi hele bi de bol etliyse ve uzerine de tereyagi eritilmisse oofff ki ne offf
Offf yaprak sarması. Nerden çıktı karşıma, canım çekti
Kesinlikle yaprak sarması lahana sarması hiç sevmem
Yapraaaaakk severim tabikisiii ama karalahana da çok yerim karadenizli dna da var bende dkdk
Çiğ lahana sarmasını daha çok severim hazırlanırken yenir o :D
Ben ikisini de çok seviyorum ikisinden de bi tencere olsa yerim şu an o kadar açım 😃😃😃
İkisini de sevmem bana ölüp bitmelik derecede lezzetli gelmiyorlar
Yaprak sarması lahana sarması sevmiyorum
Yaprak olsada yesek 😄
Yaprak sarmasını daha çok severim.
Yaprak sarması önde gelir.
Ayirt etmek çok zor 😾
Allah’ım seçemiyorum…
İkiside enfes görünüyor
yaparak sarması yemeyi :D
Lahana sarması
İkisi de mükemmel lezzetler bol baharatlı mükemmel
Ikisi deee