ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela. 😛 ben seninle evlenemem.

ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim ela. 😛 ben seninle evlenemem.

Benim için yemek yapıp yapmaması önemli değil önemli olan sevgisi saygısı özeni ve tabi ki çevreye karşı olan tutumu yemek yapmasın öğretirim zaten aşk birbirini tamamlamak değil mi
Hayır tabii ki! Mantı açan bir kız bulsun beni! Çünkü ben ev işinden ya da yemekten anlamayan birini asla küçümsemek olmaz. Herkesin güçlü olduğu alan farklıdır; kimisi mutfakta harikalar yapar, kimisi sohbetiyle evi neşelendirir, kimisi de sadece varlığıyla huzur verir. Ama itiraf edeyim, mantı açan biri bambaşka bir seviyedir. Sabır, emek, el lezzeti… hepsi bir araya gelir o küçücük hamur parçalarında. Hele ki elini yakmadan şekil veren, kıymasını kararında koyan biri varsa, kalbimde ayrı bir yeri olur.
Benim için önemli olan, birlikte bir şeyleri öğrenmeye, paylaşmaya açık olmaktır. Biri mantı açamıyorsa ne olur, oturur birlikte deneriz. O yoğurur ben açarım, o kaynatır ben toplarım. Önemli olan aynı sofrada göz göze bakabilmek, bir tabak mantıyı paylaşırken gönülleri de paylaşabilmek. Ama yine de… aranızda hem güzel gülen hem de mantı açan biri varsa, gönlüm biraz kayabilir. Ne yalan söyleyeyim, mantı açan kızda bir başka güzellik varsa. :)
Ne güzel yorum bu
Teşekkür ederim efendim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim
Bu kadınların kıymeti asla ama asla bilinmez kendini paralayan kadın görünmez aşko kuşko sever onlar
Ah be Yaleleyyalelee! 😄 Mantı olayı hassas… Hele açılan mantı varsa, o aşk sınavdan geçiyor demektir. Bak bu kare bile “mantı” gibi bir ilişki ister, itinayla açılmış, özenle katlanmış… Ama üzülme! Kimse mantı açmayı bilmek zorunda değil, o da öğrenilir. 😉
Neticede mantının ruhu sevgidir, sen bir gün elini una bulayıp açarsın, o da bulaşık makinesine tık diye yerleştirir. Takım oyunu önemli! Ela’yla tekrar bir değerlendir istersen. 😅 🙌
Ama şu mantı foton… EFSANE! ❤️
Cevap
12Cevap
Ya senin sorularından çok açıklama yazılarına bitiyorum ben 😍😍😍
Teşekkürler ☺️
Bende fıstık 💋
Yok ya tercih yapmak zorunda kaldığım dönemlerde her ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahipti. Tutarlı biriyim.
Ben kimseyi üzmedim onlar beni üzdüler.
Üzmedik hani nerede 😒
Bilmem nerde
Mantı zor kolay şeyler iste 😆
Böyle parlak fikirlerle gel 😀
Üşengeç kelimesi daha tatlı ama 😄
😛
Hem de çok üzdüler vallahi..
Yok üzmedim aksine onlar beni üzdü
Kıymadan çok marmelata benziyor
Ben kimseyi üzmedim
Yemek için birini üzmem