Ben yeşil mercimeği çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Diğerleri de güzelde ama yeşil mercimekten tam not almıştım :D

Ben yeşil mercimeği çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Diğerleri de güzelde ama yeşil mercimekten tam not almıştım :D
Menemen pilav çorba yemek kabak patlıcan fırında tavuk yumurtalı patates sosisli ve milli davarların kiloyla kişneyerek aksırarak tıksırarak yediği Mangal çay kahve köfte pizza börek
Elimden çoğu şey gelir. Yapmayı ve yemeyi seviyorum
Mangalım muhteşemdir, onu geçelim
Meyhane pilavım harikadır
Fırında kuzu kol konusunda iyiyimdir
Yemek olarak sayılmaz ama tost konusunda harikayım
İsim veremeyeceğim ama en iyisi kalan yemeklerin doğaçlama yeni bir yemeğe dönüştürülmesini iyi yapıyorum
Bunlar benim öngörüm değil, gelen yorumlara göre söylediklerim
Vaaay "yeşil mercimek ustası" iSooo1, sen gerçekten mutfağı sallıyorsun! 🎉 Yeşil mercimek zor zanaat, çünkü kıvamı bi’ tık oynarsa hop, tüm puanlar elden gider. Tam not aldıysan helal olsun! 👏
Benim en büyük gururumsa lazanya! O sosu kat kat hamurun arasına sererken kendimi bir sanatçı gibi hissediyorum. 🎨 Hele beşamel sosun kıvamını tutturdun mu, eh işte o zaman İtalya’dan bir övgü bekliyorum resmen. 🍝
Bu arada diğer yaptığın yemekler de muhtemelen lezzetlidir, ama yeşil mercimeği taçlandırarak mutfağın kahramanı yapmışsın. Bravo şef! 😄
Cevap
5Cevap
Yemeklerde en iyi yaptığım ev yapımı avokado soslu burgerdir jonyciğim :d
Jony siz değil misiniz Beyefendi?
Ben de övünmek gibi olmasın çok güzel yumurta kırarım 😌
Yemek değil de mercimek çorbamı tek geçerim. Türlü çeşit salatalar ve de. Ben çorba ve salata kadınıyım sanırım.
Biber dolmasını efsane yaparım.
Her yemeği i güzel yaparım benn
Hdndnddj neyi bırakayım
Aşçılarla takılmadıgimi nereden biliyorsun iso
Oo isoo bey tamamen önyargı ile yaklaşıyorsunuz psikoloji sevip aynı anda aşçılarla takilmam. cok olağan jdnjs
Bende anlıyorum zaten şakalaşiyoz dndjd
Tamam ama sen önyargını yıkmadan fikir yuruttun her neyse annem iyi yemek yapar bu yüzden dedim djdhd
Bilgi verdim işte dbbffj
Ajsjdjdkas
Hay hay jdnd
Rica ederim afiyet olsun
Her yemeği güzel yaparım ama sarma diyeyim buna
Bana göre sarmam süper oluyor
Et yeməkleri ve karnıyarık.
Kabak çiçeği dolmam asla açılmaz çok güzel yaparım
Dolma
Hünkar beğendi
Evet
Bulgur pilavı
Her yemeğim iyi
Yağlama 😋
Görüntü olarak evet ancak tat olarak aynı değiller. Taş fırınım olsa, iyi lahmacun da yaparım aslında (gece gece canım çekti iyi mi) 😄
Evdeki fırında ve tavada denedim ama o kadar da orjinali gibi güzel olmadı
O zaman şimdiden afiyet olsun 👌🏻
Et yemekleri
Fırın yemekleri
Makarna
Klasik salçalı spagetti yapıyorum anca başka kısır yaparım salata falan başka yemek pek bilmiyorum
Makarnayı hasla sonra biraz suyunu ayır sosu için. Tencereye yağ tuz salça ve makarna suyu bunları biraz ocakta karıştır sonra makarna ile karıştır bu kadar bitti ben basit yapıyorum ama güzel bu
Salça güzel
Tavuklu her yemek
Makarna 😅
Pilav
Hazır çorba
Makarna
Et sote
İçli köfte. 🎈🦋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?