Ben sanırım 10 tane falan biliyorum :D
1 (Tahmini Makarna)
2 (Makarna, Pilav)
3 (Tavuk, makarna, pilav)
5 (Kuru Fasulye, Nohut, Tavuk, Makarna, Pilav)
Diğer yorumlarda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben sanırım 10 tane falan biliyorum :D
Yemek konusunda alt yapım var hemen hemen herşeyi yaparım bilmediğim yemeği biraz araştırsam tamamdır. Herbokolog gibiyim anlamadığım bir şey kalmamış bu hayatta😀
Baya yemek yapmayı biliyorum
Yani yaprak sarması yapmayı biliyorum içli köfte yapmayı biliyorum hemde 4 çeşidi
Onun dışında bizde çok bilinen bir yemek var onu yapmayı biliyorum yanında pilav yenir bir tane yemek yoğurt ile yapmıyor onu da yapmayı biliyorum 3 tane yemek yoğurt ile yapmıyor adlarini Türkçede bilmiyorum fasulye bamya fırında musaka yapmayı biliyorum fırında tavuk gibi gibi
Valla liste şöyle bir uzayıp gidiyor 📝 Şeflik mesleğiyle içli dışlı olunca, yemek repertuarı bayağı geniş oluyor. Benim listem 100’ü falan rahat geçer. Ama senin 10 yemek bilmen harika bir başlangıç! 👌 Üstelik her biri “ellerimle yaptım” lezzeti tadında oluyor, değil mi?
Ankete gelirsek, ben 5 seçerdim ama sen diğer penceresine yorum yapmayı ihmal etme. Tadına bakamadım ama ruhuyla ortam şu an aşka türkü! 💪
Cevap
4Cevap
Her çeşidi yapabildiğimi düşünürsek 20 den fazladır sanırım
Nefis yemek tariflerinden hangi yemeğe bakarsam o yemeği yapabiliyorum xkdkddkdkmd
Her şey ayrıntısı ile yazmalı mxkxkdkddk öyle detay eksik olunca yemek yapmayı bilen birini arıyorum mxkxkdsk
Baya baya yaparım 5 yıllık uzmanlığım var sanırım sjsjs
Ooo helallll
Saymadım ama senelerdir yalnız yaşayınca insan mecbur bir sürü yemek yapmayı öğreniyor.
10 taneden fazla yapabiliyorumdur.
Tarif olunca her sey yapılır
🙄
🙄🙄 yo
Yaptm bu aksam
Mersi
Bir çok çeşiti yapabiliyorum
Tarifini gördüğüm hər şeyi.
Evət el lezzetim var.
Her şeyi yaparım ama iyi olmaz her şey (🤢🤮)
Her yemegı yaparım yapamam demem denerım
Neredeyse çoğunlukla yemeği
Mutfakla aram iyi bi içli köfte falan yapmıyorum
Karnımı doyuracak kadar biliyorum
Canımın ne çektiğine bağlı gerçi daha çok ızgaracıyım ben
Saymadim
1
Ona demedim be birsürü biliyorum
Baya bir çeşit yapıyorum her türden..
sakatat hariç her şeyi yaparım
Her çeşit
3-4 tane