Sevgilimin babası beni bungalova götürmesini söylemiş bu durum normal mi?

Benim doğum günüme çok az bir zaman kaldı ben sevgilim ve yakın arkadaşımla doğum günümü kutlamak istiyoruz kutlayalım diyende benim sevgilimdi. Sevgilimin ailesiyle daha önce yüzyüze tanismadik. Erkek arkadaşımın babasi zor bir adam bu arada. Sevgilime karısır ne bileyim eğlencelerimiz bile kısıtlıdır. Ben marinada kutlanmasını istedim doğum günümün başta kabul etti sonra dedi çok uzak orası bahane sıraladı birkaç tane daha sonra babasıyla konuşacağını söyledi. Babasıyla konuştuktan sonra bana soyledi demiski babası sevgilime siz cafede kutlayacaginiza bungalov tütün havuzlu bir gün kalıp dönersiniz ve marina olayında da akşam çıkarsınız giderseniz demiş fakat öyle olursa kısıtlı olur vaktimiz ayrıca gündüz erken göndermeme konusunda çok ısrarlı babasıyla ortak işleri varda. Bungalov olayında ben çok şaşırdım ve büyük tepki verdim. Ve aynı şekilde doğum günü isteğim konusunda da bungalov da neler döndüğünü duyuyoruz yani babasıninda böyle bişey demesi doğru gelmedi bana ve bildiğim kadarıyla ailesininde dini inançları var çok fazla olmasada ve önem verirler hem dine hemde giyim kuşama zaten ailemde izin vermez kalmama ve bende kalmayı tercih etmem bilmiyorum çok tartıştık çok tepki verdim haklı miyim haksız mıyım ama sonra erkek arkadaşım üzerine ekledi işte şu aekadasinla da gidin gibi iletmiş

Sevgilimin babası beni bungalova götürmesini söylemiş bu durum normal mi?