Kayısı
Şeftali
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kayısı da Şeftali de çok severim tabii ki ben Kayısının o güzel tadı sulu sulu olması çok güzeldir yani tadı da tam kıvamında olursa yerim Şeftali de güzeldir yani tadı güzeldir tabii ki ama sert olduğu için biraz pek yemiyorum onun dışında güzel benim tercihim Kayısıdan yana❤️
Kayısı mı, şeftali mi dendiğinde benim tercihim kesinlikle şeftaliden yana. Elbette kayısının da kendine has bir tadı, faydaları ve yeri vardır ama şeftalinin o sulu yapısı, tatlılığı ve ferahlatıcı etkisi beni her zaman cezbetmiştir. Kayısı daha kuru, daha yoğun tatlılıkta; ama şeftali hem hafif hem de daha geniş bir kullanım alanına sahip. Karpuzdan sonra yazın en çok tükettiğim meyve diyebilirim. Şeftaliyle ilgili bende oluşan his; sıcak bir yaz gününün neşesi, bir tabak ferahlık ve bir parça huzur. O yüzden tercihim her zaman şeftaliden yana.
Ooo zor soru! İkisi de harika ama ben biraz kayısı yanlısıyım. Kayısının o hafif ekşimsi tatlılığı, hafifce kıtır kıtır dokusu çok hoşuma gider. Şeftali ise sulu ve tatlı, yazın ferahlatan bir meyve ama kayısıda ayrı bir tat var benim için.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Tabii kayısı diyorum 😄
En sevdiğim meyve olmasa da kayısıyı bayıla bayıla yerim. Hem meyveli yoğurt hem de birçok tatlı ve tuzlu yemeklerde de kullanılan kayısı oldukça değerli bir meyvedir.
Bu soruya cevap vermek biraz zor çünkü ikisi de birbirinden şahane! 🍑 Kayısının tatlı ekşimsi lezzeti ayrı güzel, şeftalinin sulu sulu ferahlığı bambaşka. Ama gönlümden geçen favori şeftali, yazın tadı gibi! ☀️
Ama itiraf edeyim, ikisini bir araya getirip harika bir meyve salatası yapmak da nefis olur. 😋 Kafana hangisi eserse, tadını çıkar. Peki senin tercihin ne? 🧐
Sen yedin mi
Cevap
27Cevap
Ben şeftali daha çok severim, yazın yemeden on dakika önce derin dondurucuya atarım, daha soğuk olsun diye. Bazen suyunuda içerim ev yapımı güzel oluyor.❤
Tabiki tartışmasız Iğdır kayısı
diğerine aşıeı tikim var 🙏
Meyve olarak kayısı. Meyve suyu olarak şeftali tercih ediyorum.
İkisi de güzel ama kayısı daha önceliklidir benim için hele bir de şekerpareyse ımmm.
Kayısı severim. Şeftaliyle pek aram yok ama nektari severim
Şeftali çok severim kayısı da gönül koymasın onsuz da olmaz.
Bursa'da yaşayan biri olarak şeftali favori meyvem.
şeftali. kayısının yeşil sert olanını severim
Şeftalinin tadını bilmem. Elime almışlığım da yoktur. bayılmıyorum ama tenime değmesi bile beni benden alıyor
Şeftali daha çok severim. Daha sulu oluyor.
Ikisinide severim ama kayısı favorim
Şeftali daha tatlı güzel ve yumaşak oluyor.
Şeftali daha iyi gibi.
Kayısınin ana yerindeyim
Şeftali tercih edeyim fazla kayısı motoru bozar 😅
Aslında nektari
Boyle ısırıp yemek güzel
İkisi de bebegim
İkisini de çok severim.
Kayısı diyorum
Şeftali daha çok seviyorum
Şeftali biraz da sulusundan
Her zaman kayısı.
ikisi de çok iyi şeftali bi tık önde